Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΒΟΥΛΓΑΡΟΚΟΜΙΤΑΤΖΗΔΩΝ ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΑΝ! «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ Γ΄ ΛΥΚΕΙΟΥ!

www.onalert.grΓράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος
Ξαναχτύπησαν τα ορφανά του Μαρξ (του Αβραάμ Μπεναρόγια και της 5ης Ολομέλειας της Κ.Ε. του ΚΚΕ…), αυτή τη φορά στο βιβλίο Ιστορίας γενικής κατεύθυνσης της Γ’ Λυκείου, με τα Σκόπια να απεικονίζονται με την ονομασία «Μακεδονία». Και βέβαια, δεν πρόκειται περί «λάθους», «γκάφας», κ.τ.λ., αλλά για σκόπιμη ενέργεια των πολιτικών απογόνων των βουλγαροκομιτατζήδων του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ που αιματοκύλισαν στο παρελθόν την Ελλάδα μας, για να αποκόψουν την Μακεδονία και τη Θράκη μας από τον εθνικό κορμό!

Πιο συγκεκριμένα, στη σελίδα 130 του βιβλίου, υπάρχει ένα χάρτης των κυριότερων γερμανικών στρατοπέδων συγκέντρωσης, στη Γερμανία και την κατεχόμενη Ευρώπη, στα οποία θανατώθηκαν εκατομμύρια άνθρωποι, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά. Σε αυτόν τον χάρτη τα Σκόπια αναφέρονται νέτα-σκέτα ως «Μακεδονία». Παρεμπιπτόντως, πουθενά στο βιβλίο δεν υπάρχουν χάρτες των σταλινικών στρατοπέδων συγκέντρωσης, για ευνόητους λόγους…
Ερωτηθείς σχετικά ο ντρούλης-χοντρούλης υπουργός (Α)παιδείας Νίκος Φίλης, έκανε το κορόιδο, επιβεβαιώνοντας τη σκοπιμότητα της δημοσίευσης: «Δεν θέλω να κάνω δηλώσεις, η πολιτική ηγεσία του υπουργείου δεν πρέπει να εμπλέκεται σε ζητήματα που αφορούν στην εκπαιδευτική διαδικασία»
(ΥΓ): Μακεδονία ξακουστή, του Αλεξάνδρου η χώρα, που έδιωξες τους Βούλγαρους κι ελεύθερη είσαι τώρα! Όξω Βουλγαριά, ούστ!