Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Μ. Αρβανίτης: Τα ΜΜΕ βρίσκονται στα χέρια των μαστροπών της πολιτικής - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Συναγωνιστής Μιχάλης Αρβανίτης τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια επί του νομοσχεδίου σχετικά με τον έλεγχο των οικονομικών των πολιτικών κομμάτων.
Ο Συναγωνιστής τόνισε πως στην σημερινή Ελλάδα δεν υπάρχει Δημοκρατία. Ο ελληνικός λαός είναι εξαγριωμένος και έχει καταλάβει την απάτη που του έχουν στήσει. Ο Σαμαράς ψεύδεται συνεχώς και κάνει πολιτικές απάτες. Δεν τήρησε καμία προεκλογική του υπόσχεση, αλλά έκανε και τα αντίθετα. Το χρέος της Πατρίδας μας καλπάζει, είναι εκατοντάδες δισεκατομμύρια ευρώ και βαρύνει όλες τις επόμενες γενιές Ελλήνων.

Το εν λόγω νομοθέτημα είναι απλά στάχτη στα μάτια του Έλληνα. Η μνημονιακή Χούντα παραβιάζει και προσβάλλει καθημερινώς το Σύνταγμα της Ελλάδος χωρίς να απολογείται σε κανέναν. Όλα τα μέσα ενημέρωσης βρίσκονται στα χέρια των μαστροπών της πολιτικής και αποχαυνώνουν τον λαό.
Ο Σαμαράς έχει απαγορεύσει τον λόγο και δείγμα αυτής της πράξης είναι ότι ακόμα και τώρα διώκονται Βουλευτές παρά το Σύνταγμα και τον νόμο. Η μνημονιακή συγκυβέρνηση έχοντας παράνομα στην φυλακή τους Βουλευτές της Χρυσής Αυγής θα προσπαθήσει να βγάλει Πρόεδρο της Δημοκρατίας με 175 Βουλευτές και όχι με 180, όπως επιβάλλει ο νόμος.
Όσον αφορά τα δάνεια, η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ πήραν δάνεια για πιθανή εκλογή τους, ενώ οι τραπεζίτες έδωσαν τα δάνεια πιθανολογώντας ότι μπορεί να εκλεγούν. Τα δάνεια αυτά αποτελούν την αφαίμαξη του ελληνικού λαού. Σύμφωνα με την υπογεγραμμένη Σύμβαση του Παλέρμο για την σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, απαραίτητες είναι οι διακρατικές επαφές και συμφωνίες και το οικονομικό όφελος.
Παρά ταύτα δεν έχει ασκηθεί καμία δίωξη κατά της εγκληματικής οργάνωσης ΠΑΣΟΚ, αλλά κατά της Χρυσής Αυγής που αποδεδειγμένα τα οικονομικά της είναι πεντακάθαρα.