Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Εγκαίνια στα νέα γραφεία της Τ.Ο. Πάτρας!

Την Δευτέρα πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια των νέων γραφείων της Χρυσής Αυγής στο κέντρο της Πάτρας με παρουσία 100 συναγωνιστών, συναγωνίστριων και φίλων του κινήματος! Τα νέα γραφεία βρίσκονται στην οδό Γερμανού 128 με πρόσοψη στον δρόμο και θα είναι ανοικτά για τον κόσμο κάθε Δευτέρα από τις 19:00 με 21:00. Η δυναμική της Χρυσής Αυγής εξαπλώνεται σε όλα τα μέρη της Ελλάδας και τα νέα γραφεία ανοίγουν το ένα μετά το άλλο! Η παρουσία της Χρυσής Αυγής στην Πάτρα και σε όλο τον νομό της Αχαΐας γίνεται όλο και πιο έντονη καθώς ο κόσμος αναζητάει την Χρυσή Αυγή και νέα άτομα έρχονται σε επαφή μαζί μας. Στον δύσκολο αγώνα που έχουμε να δώσουμε τον προσεχή καιρό μιας και θα γίνουν εκλογές τα νέα γραφεία θα είναι το κάστρο του εθνικισμού στην Πάτρα!




Ο εσωτερικός χώρος των γραφείων ήταν κατάμεστος την στιγμή που ο κόσμος παρακολουθούσε τον χαιρετισμό και την ομιλία που ακολούθησε!



Η δυναμική ομάδα περιφρούρησης στην είσοδο των γραφείων!





Το γεγονός με τα εγκαίνια των γραφείων της Τ.Ο. Πάτρας θορύβησε τον τοπικό τύπο καθώς είναι πολλές οι αναφορές που έγιναν τις οποίες θα αναρτήσουμε το προσεχές διάστημα. Φυσικά ενόχλησε πολλούς που θέλουν να νομίζουν ακόμα ότι η Πάτρα είναι μια "αριστερή" πόλη. Ενώ οι παρακρατικοί αναρχικοί μετά τα απανωτά εγκεφαλικά που έπαθαν μαζεύτηκαν στις καταλήψεις τους για να αποφασίσουν πως θα αντιδράσουν... Εμείς το μόνο που έχουμε να πούμε είναι ότι ο ελληνικός λαός έχει ξυπνήσει και θα το εμπεδώσουν όλοι καλά όταν σε μερικές μέρες δουν την Χρυσή Αυγή στην βουλή! Περαστικά σας!