Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2013

"TEFAL" ο Λαϊκός Σύνδεσμος- Διατηρεί τα υψηλά ποσοστά του

  
Μηδενική-σχεδόν- επίπτωση δείχνει να έχει στη δημοφιλία του κόμματος του Λαϊκού Συνδέσμου το τραγικό γεγονός της δολοφονίας του 34χρονου ράπερ Π. Φύσσα στο Κερατσίνι το οποίο επιχειρήθηκε να χρεωθεί από τη κυβέρνηση και τη τρόικα στο εθνικιστικό κόμμα.

Στη δημοσκόπηση η οποία ξεκίνησε πριν  τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα και ολοκληρώθηκε τη περασμένη Πέμπτη και ενώ είχαν προηγηθεί δύο ημέρες επικοινωνιακής καταιγίδας κατά του Λαϊκού Συνδέσμου, ο Λαϊκός Σύνδεσμος στην εκτίμηση ψήφου λαμβάνει το 11,2% έναντι 11,7 % που είχε στη προηγούμενη μέτρηση της ίδιας εταιρείας τον Αύγουστο.
Συγκεκριμένα σε δημοσκόπηση της εταιρείας Metron Analysis για την εφημερίδα «Έθνος της Κυριακής», Λαϊκός Σύνδεσμος λαμβάνει 11,2% από 11,7%.
Παράλληλα, μπροστά περνάει στη πρόθεση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ της ΝΔ με ποσοστό 19,8% έναντι 19,6%, ενώ ακολουθούν ο Λαϊκός Σύνδεσμος με 7,8%, το ΠΑΣΟΚ με 4,8%,το ΚΚΕ με 4,6%, οι ΑΝΕΛ με 3,6% και η ΔΗΜΑΡ με 3,2%.
Τέλος, στην εκτίμηση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ λαμβάνει ποσοστό 28,7% με δεύτερη τη ΝΔ με 28,3%.
Στην τρίτη θέση είναι ο Λαϊκός Σύνδεσμος με ποσοστό 11,2% και ακολουθούν το ΠΑΣΟΚ με 7,9%, το ΚΚΕ με 6,7%, οι ΑΝΕΛ με 5,2%, και η ΔΗΜΑΡ με 4,7%
Στην ερώτηση για τον καταλληλότερο πρωθυπουργό ο Αντώνης Σαμαράς προηγείται με 32% έναντι του Αλέξη Τσίπρα που συγκεντρώνει 15%.
Σημειώνεται οτι η Μetron Analysis είναι μια εταιρεία η οποία στη συντριπτική πλειοψηφία των δημοσκοπήσεων που δίνει είναι "συστημικού χαρακτήρα".

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr