Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Εγκαίνια στα νέα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην κάτω Αχαΐα!



Την Κυριακή 29/4 στις 9 η ώρα θα πραγματοποιηθούν εγκαίνια της νέας τοπικής οργάνωσης στην κάτω Αχαΐα. Τα νέα γραφεία της Χρυσής Αυγής (Φλέμινγκ 37, δίπλα από την κεντρική πλατεία) είναι το νέο προπύργιο του εθνικισμού στην δυτική Αχαΐα, μια περιοχή με ιδιαίτερα προβλήματα των κατοίκων και ισχυρή παρουσία της Χρυσής Αυγής. Καλούμε όλους τους ανυπότακτους Έλληνες της περιοχής να παρευρεθούν το βράδυ της Κυριακής και να ενώσουν μαζί μας τις δυνάμεις τους! Στην εκδήλωση θα είναι παρόν και οι υποψήφιοι βουλευτές του νομού Αχαΐας με την Χρυσή Αυγή.


Ανακοινώνουμε σε όλους τους Έλληνες πατριώτες πως την Δευτέρα θα υπάρχουν στα γραφεία της Τ.Ο. Πατρών (Γερμανού 128) τα ψηφοδέλτια της Χρυσής Αυγής και καλούμε τον κόσμο να παρευρεθεί την Δευτέρα καθώς θα υπάρξει σχετική ενημέρωση για τους εκλογικούς αντιπροσώπους και πως πρέπει να ενεργήσουμε την ημέρα των εκλογών.


Επίσης ενημερώνουμε πως την Κυριακή το μεσημέρι στις 12 θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση στο Περδικάκι Βάλτου με κεντρικό ομιλητή τον υποψήφιο Αιτωλοακαρνανίας Κώστα Ντάικο.