Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2011

Πρώτη προτεραιότητα για το Δήμο Πατρών αποτελεί η υγεία των αλλοδαπών

Η Δημαρχία της Πάτρας ζει μαύρα μεσάνυχτα. Αυτό διαπιστώνουμε διαβάζοντας το δημοσίευμα γνωστής ενημερωτικής σελίδας (http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/84539). Σύμφωνα, λοιπόν, με το άρθρο ο Δήμος της Πάτρας συμπαραστέκεται στον αλλοδαπό, Ιρανικής καταγωγής, απεργό πείνας. Ο συγκεκριμένος αλλοδαπός, όπως αναφέρεται, έχει ράψει το στόμα του(??) και κυκλοφορεί στο κέντρο της πόλης μήπως και τον λυπηθεί κανείς. Και όντως κατάφερε να αποσπάσει τη συμπόνια του Δημάρχου.
Αυτό που μας εξοργίζει όμως είναι γιατί ο Δήμαρχος δεν ενδιαφέρεται και για τους Έλληνες πολίτες της Πάτρας οι οποίοι καθημερινά πέφτουν θύματα εγκληματικών πράξεων από τους λαθρομετανάστες. Πριν λίγες μέρες, λαθρομετανάστες δε δίστασαν να απειλήσουν ανήλικα Ελληνόπουλα με μαχαίρι. Στάθηκαν τυχερά διότι συμπολίτες μας τους έτρεψαν σε φυγή. Ανάλογα περιστατικά καταγράφονται καθημερινά στη πόλη με αποτέλεσμα οι κάτοικοι, κυρίως οι γυναίκες, να φοβούνται να κυκλοφορήσουν τα βράδια χωρίς παρέα ή χωρίς να έχουν το κινητό τους στο αυτί για κάθε ενδεχόμενο. Επίσης, είναι πολλές οι πλατείες της Πάτρας οι οποίες -με την ανοχή του Δήμου- έχουν μετατραπεί σε γκέτο αλλοδαπών ώστε να γίνεται πιο εύκολο το έργο τους στη διακίνηση των ναρκωτικών. Αντί, λοιπόν, οι πλατείες να λειτουργούν ως χώροι αναψυχής και ξεκούρασης για τους κατοίκους αυτές αποτελούν εστίες μόλυνσης για τη πόλη. Είναι ένα μικρό δείγμα του προβλήματος που έχει δημιουργήσει η λαθρομετανάστευση που όμως φαίνεται πως είναι μηδαμινά για τον Δήμο Πατρών και πρώτη τους προτεραιότητα αποτελεί η υγεία των αλλοδαπών.
Κύριε Δήμαρχε, επιτέλους θα ενδιαφερθείτε για τους Έλληνες πολίτες της πόλης;;;; Γιατί δε συμπαραστέκεστε με τον ίδιο ζήλο και στους Πατρινούς;;; Μήπως κ’ εσείς όπως και ο Τζέφρυ Τσαντ Μινέικο( ο πρωθυπουργός μας) δηλώνετε Έλληνας με Αμερικανική καρδιά;;; Μήπως κ’ εσείς είστε υπέρμαχος της πολυπολιτισμικότητας που καταστρέφει την Ελλάδα;;; Την απάντησή μου την έχω πάρει εγώ προσωπικά όπως και όλοι οι Συναγωνιστές μου οι οποίοι θα αγωνιστούμε μέχρις εσχάτων για να αποκτήσει και πάλι ο Έλληνας πολίτης τα δικαιώματα που πρέπει να έχει μέσα στην ΙΔΙΑ του τη χώρα. Θα αγωνιστούμε ΜΟΝΟ για τους ΈΛΛΗΝΕΣ. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ


Π.Γ
ΠΥΡΗΝΑΣ ΠΑΤΡΑΣ