Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015

ΑΘΑΝΑΤΟΣ: Ρίγη συγκίνησης στο μνημόσυνο του Πεζοναύτη Φώτη Ανδρικόπουλου στην Πάτρα


ΑΘΑΝΑΤΟΣ: Ρίγη συγκίνησης στο μνημόσυνο του Πεζοναύτη Φώτη Ανδρικόπουλου στην ΠάτραΟι μνήμες ξύπνησαν σήμερα  Κυριακή στο ετήσιο μνημόσυνο που πραγματοποιήθηκε για το χαμό του έφεδρου πατρινού πεζοναύτη επιλοχία Φώτη Ανδρικόπουλου ο οποίος «έφυγε» πρόωρα από τη ζωή, όταν σε άσκηση που συμμετείχε στο πεδίο βολής του Βόλου, εξερράγη όλμος με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.




Στις 9.30 το πρωί πραγματοποιήθηκε το ετήσιο μνημόσυνο στον ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου – Μαυρομανδήλας – Πετρωτού Πατρών για την ανάπαυση της ψυχής  του Φώτη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή υπηρετώντας την πατρίδα στο 505 τάγμα πεζοναυτών Βόλου στις 7 Οκτωβρίου του 2014, συμμετέχοντας  σε προγραμματισμένες βολές όλμων της μονάδας του και ευρισκόμενος σε διατεταγμένη υπηρεσία.
Αμέσως μετά την πραγματοποίηση του μνημόσυνου έγιναν τα αποκαλυπτήρια της προτομής του Φώτη Ανδρικόπουλου στον προαύλιο χώρο του ιερού ναού.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/athanatos-righ-sugkinhshs-sto-mnhmosuno-tou-pezonauth-fwth-andrikopoulou-st#ixzz3nc7uM4h7