Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

ΠΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΓΙΝΕ… ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ!

Mediterranean_Update_29_September
Γράφει ο Αντίοχος
Όπως είναι γνωστό, στις 29 Σεπτεμβρίου, ο Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης (Δ.Ο.Μ.) ανακοίνωσε τα μέχρι τότε στοιχεία για την λαθρομετανάστευση στην Ευρώπη, δια μέσω της Μεσογείου, αναδεικνύοντας την Ελλάδα μας… πρωταθλήτρια. Σύμφωνα, λοιπόν, με αυτά τα στοιχεία, από τις αρχές του έτους μέχρι την 29η Σεπτεμβρίου, οι εισερχόμενοι λαθρομετανάστες ανά ευρωπαϊκή χώρα της Μεσογείου είναι οι εξής:











Ελλάδα 388.324
Ιταλία  130.891
Ισπανία 2.819
Μάλτα 100
Αφήνουμε στην άκρη την Μάλτα και την Ισπανία, στις οποίες η λαθρομετανάστευση είναι ελαχιστότατη (γιατί άραγε, όταν μάλιστα τα σύνορα της Ισπανίας με την Αφρική είναι τόσο κοντινά;) και πάμε στην Ιταλία.  
Η Ιταλία, λοιπόν, των 60 εκατομμυρίων παρακαλώ, ήταν πρώτη στη Μεσόγειο σε αριθμό εισερχομένων λαθρομεταναστών μέχρι τον Μάιο 2015. Από τον Ιούνιο, «πήρε κεφάλι» η Ελλάδα με 550 παραπάνω κι από τότε μέχρι σήμερα η διαφορά έγινε χαώδης!
Τη διαφορά την κάνουν οι Σύριοι πρόσφυγες (ή καλύτερα αυτοί που δηλώνουν πως είναι Σύριοι πρόσφυγες…). Διότι, το 2014 εισήλθαν στην Ιταλία 36.000 Σύριοι (ή που δηλώνουν Σύριοι) και 32.250 στην Ελλάδα. Φέτος –ω του θαύματος!- την Ελλάδα… προτίμησαν (μέχρι τώρα…) 175.375 Σύριοι και την Ιταλία μόλις 6.170!
Και γιατί οι Σύριοι (ή όσοι δηλώνουν Σύριοι…) προτιμούν πλέον την Ελλάδα; Διότι η συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων, η «αντιπολίτευση» των κομμάτων του κατεστημένου και τα ΜΜΕ της χώρας, δείχνουν με κάθε τρόπο ότι τους θέλουν εδώ, ενώ στην Ιταλία συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο! Ελάτε, λοιπόν, στη θέση τους. Εσείς που θα πηγαίνατε, εκεί που σας θέλουν και σας καλωσορίζουν με πανό που γράφουν «Refuges Welcome» ή εκεί που δε σας θέλουν;