Σάββατο, 9 Απριλίου 2016

Ν.Γ. Μιχαλολιάκος: Παρούσα η Χρυσή Αυγή σε όλους τους εθνικούς Αγώνες - ΒΙΝΤΕΟ

Μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής στον δημοσιογράφο Μάνθο Ευαγγελίου για το PLP TV.
O Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος αναφέρθηκε στην συζήτηση στην Βουλή για την διαφθορά, τονίζοντας πως τo  αίτημα για δικαιοσύνη παραμένει  ισχυρό. Η Χρυσή Αυγή απαιτεί πλήρης διαφάνεια και θωράκιση της Δικαιοσύνης διότι πέσαμε θύματα μιας πολιτικής σκευωρίας, η οποία έγινε και με την συνδρομή κάποιων δικαστικών.

Επισήμανε ότι είχε καθήκον να αναδείξει αυτήν την αδικία εις βάρος της Χρυσής Αυγής επί των ημερών της Νέας Δημοκρατίας, η οποία συνεχίζεται και σήμερα επί των ημερών του ΣΥΡΙΖΑ. Παράλληλα, κατήγγειλε και την  υποκρισία του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος είναι ένα κόμμα όπου κόπτεται, υποτίθεται, για τα ατομικά και προσωπικά δικαιώματα και στην περίπτωση της Χρυσής Αυγής βάδισε χέρι χέρι με την Νέα Δημοκρατία προκειμένου να διώξουν τους Έλληνες Εθνικιστές για τον απλούστατο λόγο ότι η Χρυσή Αυγή έκοβε ψήφους και από την Νέα Δημοκρατία και αλλά και από τον ΣΥΡΙΖΑ.
Για την επανεκλογή της Χρυσής Αυγής και την ανάδειξη της σε τρίτη πολιτική δύναμη στις προηγούμενες εκλογές σημείωσε ότι λανθασμένα πιστεύουν κάποιοι ότι εξαφανίζοντας την Χρυσή Αυγή από τα ΜΜΕ μπορεί να την εξαφανίσουν από τον λαό.
Για την δίκη επισήμανε ότι μέχρι σήμερα από όσους μάρτυρες έχουν καταθέσει, δεν προκύπτει σε καμία περίπτωση "εγκληματική οργάνωση". Το κατηγορητήριο είναι έωλο, καθώς ξαφνικά κάποιοι άνθρωποι είπαν πως και οι 18 βουλευτές που είχαν εκλεγεί τον Ιούνιο του 2012 ήταν οι διευθυντές της εγκληματικής οργανώσεως.
Για το μείζον ζήτημα του λαθρομεταναστευτικού δήλωσε πως μια πιθανή έξοδος της χώρας από την συνθήκη Σένγκεν, θα έκανε την Ελλάδα λιγότερο "γοητευτική" και όχι πόλο έλξης εκατομμυρίων λαθρομεταναστών.
Οι Έλληνες πρόσφυγες της Μικράς Ασίας και του Πόντου δεν έχουν καμμία σχέση με τις ορδές των χιλιάδων αλλοδαπών λαθρομεταναστών και την δράση των τούρκων δουλεμπόρων. Τα σύνορα της χώρας πρέπει να κλείσουν και να φυλαχθούν από τον Ελληνικό Στρατό. Η Χρυσή Αυγή έχει καταθέσει σχέδιο νόμου για την οριστική πάταξη της λαθρομετανάστευσης.
Για το όνομα της Μακεδονίας τόνισε πως η θέση της Χρυσής Αυγής είναι πάγια και δεν αλλάζει: Κανένας συμβιβασμός για την Μακεδονία μας!
Περιέγραψε τις βασικές ιδεολογικές και πολιτικές θέσεις του κόμματος, όπως εκφράστηκαν στο 8ο συνέδριο του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή.
Για την εθνική οικονομία επανέλαβε πως το χρέος είναι επαχθές και παράνομο και πως πρέπει να γίνει λογιστικός έλεγχος.
Αφού σχολίασε τα υπόλοιπα κόμματα του "συνταγματικού τόξου", τόνισε πως η Χρυσή Αυγή είναι παρούσα σε όλους τους Εθνικούς Αγώνες για τον Λαό και την Πατρίδα.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/n.g.-michaloliakos-binteo#ixzz45LXDV0LX