Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Φέρνουν εκ νέου το «αντιρατσιστικό» για να καλοπιάσουν τον διεθνή σιωνισμό


Φέρνουν εκ νέου το «αντιρατσιστικό» για να καλοπιάσουν τον διεθνή σιωνισμόΣτις αρχές Μαΐου  του 2013, όταν και πραγματοποιήθηκε στην Βουδαπέστη συνεδρίαση του Παγκόσμιου Εβραϊκού Συμβουλίου ο τότε πρόεδρος του εν Ελλάδι Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου, Δαυίδ Σαλτιέλ μιλώντας στο συνέδριο επισήμανε πως παρά το ότι η Χρυσή Αυγή «μας αιφνιδίασε με τα υψηλά ποσοστά της στις εκλογές του 2012 αναμένεται το επόμενο διάστημα η κυβέρνηση να προωθήσει νομοσχέδιο το οποίο και θα επιβάλλει βαριές κυρώσεις σε όσους αμφισβητούν το ολοκαύτωμα και κατάργηση της χρηματικής χρηματοδότησης σε όσα κόμματα δεν συμμορφώνονται, κάτι που αναμένεται σύντομα να οδηγήσει την Χρυσή Αυγή στα γνωστά χαμηλά ποσοστά που είχε».

Ο κ. Σαλτιέλ όμως παραχώρησε εκείνο το διάστημα και μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην εβραϊκή εφημερίδα Haaretz στην οποία και κάνει  κάποιες αποκαλύψεις για επαφές που είχε με στελέχη της κυβέρνησης, με στόχο φυσικά την Χρυσή Αυγή και την συνεχώς αυξανόμενη δυναμική και απήχηση που έχει στον Λαό.
Ας δούμε μερικά χαρακτηριστικά αποσπάσματα της συνέντευξης, τα οποία και εξηγούν και πολλά από τα όσα συνέβησαν από τότε. Αναφέρει λοιπόν η εφημερίδα σε άρθρο της συντάκτριας Judy Maltz: «Μια νέα νομοθετική πρωτοβουλία στην Ελλάδα υπόσχεται ριζική καταστολή και αντιμετώπιση του ρατσισμού και των φυλετικών διακρίσεων, όπως επισήμανε μιλώντας στην εφημερίδα μας ο πρόεδρος του ΚΙΣ, Δαυίδ Σαλτιέλ πρωτοβουλία η οποία και αναμένεται να κατατεθεί προς ψήφιση το επόμενο διάστημα, αμέσως μετά τις διακοπές του Πάσχα. Το νομοσχέδιο πρόκειται να κατατεθεί υπό τον υφυπουργό Δικαιοσύνης, Κώστα Καραγκούνη, ύστερα από διαβούλευση που είχε με τον κ. Σαλτιέλ, πρόεδρο του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου. Ο κ. Σαλτιέλ μιλώντας στην Haaretz τόνισε ότι επέτυχε να πείσει τον κ. Καραγκούνη ότι η πρόσφατη άνοδος του αντισημιτισμού στην Ελλάδα αποτελεί απειλή περισσότερο για την ίδια την Ελλάδα παρά για το μέλλον της εβραϊκής κοινότητας στην χώρα».
"...Ο κ. Σαλτιέλ μας τόνισε ότι απευθυνόμενος στο συνέδριο κατά την τρίτη και τελευταία ημέρα των εργασιών του επισήμανε ότι η βουλευτική ασυλία δεν καλύπτει τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής που θα παραβιάζουν τον προωθούμενο νόμο. Έτσι θα μπορούν να φυλακιστούν ή να τιμωρηθούν όπως προβλέπεται αν τον παραβιάσουν. Σύμφωνα με το νομοσχέδιο όποιο άτομο ή ομάδα ατόμων χαιρετά εθνικιστικά, αμφισβητεί το ολοκαύτωμα ή προχωρά σε βίαιες ενέργειες κατά ατόμων με βάση κριτήρια φυλετικά, θρησκευτικά ή σεξουαλικού προσδιορισμού θα είναι αντιμέτωπο με ποινή φυλάκισης από 3 μήνες έως έξι έτη και χρηματικό πρόστιμο 20.000 ευρώ. Επίσης κόμμα του οποίου ο επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδα βρίσκεται να παραβιάζει τον νόμο θα στερείται της κρατικής χρηματοδότησης. Ο κ. Σαλτιέλ, ο οποίος και εκλέχτηκε ως αντιπρόεδρος του Παγκόσμιου Εβραϊκού Συμβουλίου, δήλωσε ότι έχει κάθε λόγο να πιστεύει ότι το νομοσχέδιο θα ψηφιστεί από το Κοινοβούλιο. Ερωτούμενος τι θα σημάνει για το μέλλον της Χρυσής Αυγής αυτό το νομοσχέδιο ο κ. Σαλτιέλ ανέφερε “….είναι σαφές ότι με αυτό το νομοσχέδιο η Χρυσή Αυγή θα περιοριστεί σημαντικά”.
Παρατήρηση 1η: Κάτι γνώριζε ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης Ρουπακιώτης όταν έλεγε, αφού αντικαταστάθηκε από τον διώκτη της Χρυσής Αυγής Αθανασίου, ότι ο διεθνής σιωνισμός πιέζει την κυβέρνηση να περιορίσει την επιρροή της Χρυσής Αυγής. Άλλωστε ο ίδιος ο Σαλτιέλ καρφώνει τον τότε υφυπουργό Καραγκούνη!
Παρατήρηση 2η: Αληθεύει ότι κυβερνητικά στελέχη δέχονται από τρίτους υποδείξεις και παραινέσεις για κόμματα-τις οποίες μετατρέπουν σε νόμους-  που επιλέγει ο κυρίαρχος Ελληνικός Λαός;
Παρατήρηση 3η: Διακαής πόθος του σιωνισμού ήταν η διακοπή της χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής, η οποία και τελικά επιτεύχθηκε λίγους μήνες μετά την συνεδρίαση του Παγκόσμιου Εβραϊκού Συμβουλίου.
Παρατήρηση 4η: Υπάρχει κανείς που να πιστεύει ότι ο διεθνής σιωνισμός δεν διέθετε και plan B το οποίο φυσικά και ο κ. Σαλτιέλ δεν θα αποκάλυπτε σε μία συνέντευξη;
Παρατήρηση 5η: Το λεγόμενο «αντιρατσιστικό νομοσχέδιο» πάγωσε για εκείνο το διάστημα, όμως η επιθυμία των σιωνιστών παρέμενε και έπρεπε να βρεθεί άλλη οδός για την μεθόδευση. Άνθρωπος κλειδί σε αυτή την νέα οδό ο «πολύς» Μάκης Βορίδης και η ιδέα του για ποινικές διώξεις με υπόβαθρο την «εγκληματική οργάνωση». Καθόλου τυχαία δεν ήταν τελικά όπως αποδεικνύεται  και η αλλαγή ηγεσίας στο υπουργείο Δικαιοσύνης, αλλαγή που λειτούργησε ως καταλύτης στις εξελίξεις, πάντα φυσικά με στόχο την φυλάκιση και διακοπή χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής.
Παρατήρηση 6η: Δεν υπάρχει καλύτερη χρονική συγκυρία να περάσει το «αντιρατσιστικό» εκ νέου αφού μετά τις αποκαλύψεις Μπαλτάκου για την σκευωρία εναντίον της Χρυσής Αυγής φαίνεται να δυσαρεστήθηκε ο διεθνής σιωνισμός, οπότε τι καλύτερο δώρο για να εξευμενιστεί από την προώθηση αντίστοιχου νομοσχεδίου.
Παρατήρηση 7η: Αν νομίζετε κύριοι του διεθνούς σιωνισμού ότι η Χρυσή Αυγή θα περιοριστεί με διακοπή της χρηματοδότησης και με φυλακίσεις, ώστε εσείς να συνεχίσετε ανενόχλητοι την λεηλασία και υποδούλωση μέσω του χρήματος των Εθνών είστε τραγικά ιστορικά έκθετοι. Η Χρυσή Αυγή είναι το Φως του Ελληνισμού, το Φως που τόσο πολύ τρέμει το σκότος της δικής σας κοσμοθεωρίας.
Βασίλης Ζώης
Τ.Ο Αργολίδας