Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

Η Χρυσή Αυγή τίμησε τους Ήρωες αγωνιστές της επαναστάσεως στην Αγία Λαύρα - Συνάντηση με τον Μητροπολίτη Αιγιαλείας και Καλαβρύτων κ. Αμβρόσιο

Ήταν η ιστορική μονή της Αγίας Λαύρας Καλαβρύτων, ο ιερός αυτός τόπος όπου ακούστηκε για πρώτη φορά από τα χείλη  των Ελλήνων αγωνιστών, ο όρκος "Ελευθερία ή Θάνατος", ένας όρκος ο οποίος μιλάει διαχρονικά μέσα στις ψυχές μας, διδάσκοντας στις γενιές της Φυλής μας, πως ο αγώνας για Ελευθερία περνάει μέσα από την σπίθα της Φωτιάς και την λεπίδα της καθάριας λάμψης του Ατσαλιού.


Η συνεχής βροχόπτωση δεν εμπόδισε να εορταστεί με λαμπρότητα η έναρξης της επανάστασης στο ιστορικό Μοναστήρι της Αγίας Λαύρας. 


Την Κυριακή 25/3 παρευρέθηκε στην ιερά μονή της Αγίας Λαύρας κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής ώστε να τιμήσει την σημασία της ιδιαίτερης αυτής ιστορικής ημέρας του γένους μας. Συγκεκριμένα ο συναγωνιστής και βουλευτής Αχαΐας κ. Μιχάλης Αρβανιτης, ο επικεφαλής της Ελληνικής Αυγής για την Δυτική Ελλάδα και μέλος της ΚΕ της Χρυσής Αυγής κ. Χρήστος Ρήγας, η περιφερειακός σύμβουλος της Ελληνικής Αυγής Γεωργία Κοκκοτή καθώς και μέλη του κινήματος μας.

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε και με τον Μητροπολίτη Καλαβρύτων & Αιγιαλείας κ. Αμβρόσιο όπου συζητήθηκαν ιστορικά και θέματα επικαιρότητας.