Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

Μιχάλης Αρβανίτης: Ο γόρδιος δεσμός δεν λύνεται... Κόβεται!

«Χαλεπόν αρχεσθαι υπό χείρονος», μας λέγει ο Δημόκριτος…
Εάν ζούσε σήμερα ο μέγιστος αυτός διανοητής και κορυφαίος Έλλην φιλόσοφος, βλέποντας το κατάντημα του λαού των Ελλήνων, και την επιχειρούμενη καταστροφή από τους μηδίσαντες «άρχοντές» του, κάπως έτσι πιστεύω ότι θα διατύπωνε αποφθεγματικά το αλάθητο συμπέρασμά του: «Ολέθριον άρχεσθαι υπό χειρίστων»!!! ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ και όχι απλώς επαχθές!


Πράγματι δε, οι κατά διαστήματα συγκροτήσαντες και συγκροτούντες τα τελευταία σαράντα (40) χρόνια τη διακομματική εγκληματική και εθνοκτόνο οργάνωση πολιτικών απατεώνων με διάφορες «επωνυμίες»: «δημοκρατικό τόξο», «δημοκρατικές δυνάμεις», «προοδευτικές δυνάμεις», «εκσυγχρονιστές» αλλά και με διάφορες κομματικές ετικέτες: δεξιοί, κεντροδεξιοί, κεντρώοι, κεντροαριστεροί, σοσιαλιστές, σοσιαλδημοκράτες, αριστεροί, κομμουνιστές, οικολόγοι πράσινοι και άλλα τέτοια πράσιν’ άλογα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΧΕΙΡΟΝΕΣ ΑΛΛΩΝ ΠΡΟΗΓΗΘΕΝΤΩΝ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΦΥΡΑΜΑΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΧΕΙΡΙΣΤΟΙ ΠΑΝΤΩΝ (!) στη νεώτερη και σύγχρονη πολιτική ιστορία της Ελλάδος.

Όλοι αυτοί οι Ελληνόφωνοι εθνοκτόνοι, συνεπικουρούμενοι από «χρήσιμα» παράσιτα: («αναρχοαυτόνομοι αντεξουσιαστές», «αλληλέγγυοι», «συνωμοσία πυρήνων της φωτιάς», «επαναστατικός αγώνας», «Μ.Κ.Ο.», «παρατηρητήριο του Ελσίνκι») και άλλα καθάρματα του κοινού ποινικού δικαίου, που οι ίδιοι εξέθρεψαν και συντηρούν με πλουσιοπάροχες χορηγίες, έφεραν την πατρίδα μας σ’ αυτό το κατάντημα.

Τα αποτελέσματα των ενεργειών τους καταδεικνύουν του λόγου το αληθές.

Με πράξεις και σκόπιμες παραλείψεις εξετέλεσαν και τώρα επιχειρούν να ολοκληρώσουν την εκτέλεση του εκπονηθέντος σατανικού σχεδίου από… «Αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών», κατά Μπενάκη, αντικειμενικός σκοπός των οποίων ήταν και είναι ο πνευματικός και βιολογικός αφανισμός των Ελλήνων.

Τον Μάρτιο του 2005 προανήγγειλαν επίσημα, δια στόματος Μπενάκη, αυτά που εγνώριζαν και είχαν συμφωνήσει να δεχθούν και να πραγματοποιήσουν, με τις γνωστές σ’ αυτούς «Αρχές και εξουσίες» - εντολείς, ως υπάκουοι δουλόφρονες εντολοδόχοι:

α)Την εκχώρηση της εθνικής μας κυριαρχίας. «… ένα μέρος της εθνικής μας κυριαρχίας θα περιορισθεί…» β)Την παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων μας « Τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές…

…αλλά ίσως και να παραβιάζονται…»

γ)Την προσβολή του πολιτεύματος «…και πάντως η Δημοκρατία … θα δοκιμασθεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης.» και δ) Τον εδαφικό ακρωτηριασμό της πατρίδος μας «Τα εθνικά σύνορα… θα περιορισθούν…» και όλα αυτά - άκουσον, άκουσον (!) : θα γίνουν (σ.σ. έγιναν και γίνονται) … «… χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη.» (!!!) Τα είπε ΟΛΑ με μιάς η «καφετζού»!!!

Θού Κύριε φυλακήν τη γραφίδι μου, διότι κάποιοι άλλοι φρόντισαν να θέσουν φυλακήν τω στόματί μου, με περιοριστικό όρο (!), «σύμφωνα» με τη διάταξη της παρ. 1 του άρθρου 14 του Συντάγματος και με απόλυτο… σεβασμό σ’ αυτή !...

Αφού πρώτα μας έριξαν στον Ευρωλάκο των όφεων, απέκοψαν σταδιακά τους νέους Έλληνες από τις προσβάσεις στους θησαυρούς των πνευματικών μας αποθεμάτων, παραμόρφωσαν και ακρωτηρίασαν την Ιστορία μας, αποδυνάμωσαν μεθοδικά την εθνική συνείδηση και το πατριωτικό φρόνημα, στραγγάλισαν και μόλυναν την Τέλεια Γλώσσα μας, διέγραψαν τις Αρχές, Αξίες, Ιδεώδη, Ιδανικά του Ελληνισμού, απαξίωσαν και λοιδόρησαν τα ευγενή του Γένους οράματα και εγκαινίασαν, με κάθε μέσο και τρόπο, με τη σύμπραξη αθέων και εχθρών της ελληνορθοδοξίας, εκστρατεία κατά της Εκκλησίας μας.

Παρέδωσαν τα ηνία της ηθικοπνευματικής καθοδηγήσεως των νέων μας στους αναρχομπολσεβίκους εθνοαποδομητές και τους εξέτρεψαν προς την επιδίωξη υλικών αγαθών, ως μοναδικό «όραμα», εκμεταλλευόμενοι τη βίαιη εκδημία του αληθινού εθνάρχου μακαριστού ΕΛΛΗΝΑ Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου.

Καταλήστευσαν τα κρατικά Ταμεία και παρέδωσαν το έθνος βορά στους αδηφάγους διεθνείς τοκογλύφους με αλόγιστα δάνεια δισεκατομμυρίων ευρώ, δημιουργώντας έτσι το δυσβάσταχτο, επαχθές και επονείδιστο χρέος, το οποίο απεδέχθησαν και επεκύρωσαν με εθνοκτόνα και λαοκτόνα μνημόνια, αφού αποκοίμισαν και αποχαύνωσαν το λαό μας με αδιάκοπα σφυροκοπήματα αριθμολογίας, αερολογίας, απάτης και κάλπικων υποσχέσεων.

Τέλος άνοιξαν διάπλατα τα σύνορά μας και προσκάλεσαν αλλοφύλους εισβολείς, που βάφτισαν «οικονομικούς μετανάστες» και φυγόμαχους λιποτάκτες, που βάφτισαν «πρόσφυγες», με αποτέλεσμα την ήδη καλπάζουσα πληθυσμιακή αλλοίωση του Έθνους, τη διατάραξη της κοινωνικής συνοχής μας, της εκτόξευση στα ύψη της εγκληματικότητας, την πρόκληση φόβου και ανασφάλειας στους Έλληνες και τέλος την επαπειλούμενη σταδιακή γενοκτονία της φυλής μας.

Κι όλα αυτά, τη στιγμή που στα σύνορά μας καραδοκούν «φίλιες» δυνάμεις βαρβάρων, έτοιμες να μας κατασπαράξουν, με την «ευλογία» των «συμμάχων» μας και οι ισλαμιστές πεμπτοφαλαγγίτες βρίσκονται εντός των ορθάνοιχτων πυλών, συνεχώς αυξανόμενοι.

Το ιερό σύνθημα των Ελλήνων ηρώων «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ» αντικατέστησαν αυτά τα γραικυλοκοπρόσκυλα με το προδοτικό σύνθημα «Ανήκομεν εις την Δύσιν», δηλαδή είμαστε ιδιοκτησία και προτεκτοράτο των βαρβάρων της Εσπερίας, επειδή το θέλησαν αυτοί!

Οι προδότες αυτό το δουλικό «απόφθεγμα» το έκαναν πιο συγκεκριμένο: « Ευρώ ή θάνατος»!

Δεν υπάρχει πλέον ούτε χώρος, ούτε χρόνος, ούτε υπομονή, ούτε ψυχική αντοχή, για σπατάλη δυνάμεων σε γραπτές και προφορικές επισημάνσεις, διαμαρτυρίες, καταγγελίες, διαπιστώσεις και άλλα συναφή, γιατί έτσι γινόμαστε συνένοχοι, σπαταλώντας το χρόνο, που δουλεύει υπέρ των ολετήρων προδοτών και κατά του λαού και του έθνους.

Βρισκόμαστε μπροστά σ΄ένα Γόρδιο δεσμό σατανικά πλεγμένο, που προσπαθούν δήθεν να λύσουν οι γραικύλοι «άρχοντές» μας, που συνετέλεσαν στην κατασκευή του ως απαραίτητοι και κατάλληλοι «τεχνίτες».

Αυτοί οι ελεεινοί σύντροφοι στην εργολαβία του αφΕλληνισμού ροκανίζουν το χρόνο και ταυτόχρονα το Δέντρο της Φυλής μας.

Πρόσφατα υπουργός τους, με το εβραϊκό υπογένειο, πρώην και νυν συνεταιράκι του αρχηγού του, δήλωσε ξεκάθαρα και θρασύτατα τις ολοκληρωτικές προθέσεις τους: «Ο Σύριζα πρέπει να αξιοποιήσει το χρόνο και να εγκαθιδρύσει την εξουσία του» (!!!)

Τι άλλο θέλετε ν’ ακούσετε, αποβλακωμένα κουτορνίθια για να ξεσηκωθείτε;;;
Θ’ αφήσετε μόνη της τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, για να βγάλει το φίδι από την τρύπα;;;
ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ!

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στην Εξουσία, για να κόψει το Γόρδιο δεσμό να δέσει πισθάγκωνα την πολιτική αλητεία του εγκλήματος και της προδοσίας και να ελευθερώσει την υπόδουλη και υπό εξαφάνιση Πατρίδα μας!

Καταλάβατε, ΕΛΛΗΝΕΣ λαϊκοί, κληρικοί και στρατιωτικοί;;;


ΜΙΧΑΗΛ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ