Σάββατο 30 Απριλίου 2016

Ξέσπασε ο Εθνικός Ιεράρχης Αμβρόσιος κατά Φίλη και Ένωσης Αθέων για την κατάργηση των θρησκευτικών και την προσβολή της Ορθόδοξης Πίστης - ΒΙΝΤΕΟ

«Να σαπίσει το χέρι του Φίλη αν υπογράψει τέτοια διατάγματα αθεΐας όπως η κατάργηση των θρησκευτικών»
Ο εθνικός Ιεράρχης Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος μέσα από το κήρυγμα του, το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής, έστειλε ένα δυνατό μήνυμα στον Φίλη που σκοπεύει να καταργήσει τα Θρησκευτικά από τις πρώτες τάξεις του δημοτικού.

Παράλληλα απάντησε και στην Ένωση Αθέων που διοργανώνει “πάρτι” κρεατοφαγίας, ανήμερα της Μεγάλης Παρασκευής, ο μητροπολίτης στο κήρυγμά του ανέφερε μεταξύ άλλων: «Όσον αφορά στο κρέας που θα φάνε απόψε οι άθεοι που θα κάνουν τραπέζι, να γίνει δηλητήριο και να τους τρυπήσει το στομάχι. Να γίνει πέτρα και να μην το χωνέψουν».
«Ενώπιων σας, παρακαλώ τον Εσταυρωμένο Χριστό να σαπίσει το χέρι του Φίλη αν υπογράψει τέτοια διατάγματα αθεΐας όπως η κατάργηση των θρησκευτικών. Όσον αφορά στο κρέας που θα φάνε απόψε οι άθεοι που θα κάνουν τραπέζι, να γίνει δηλητήριο και να τους τρυπήσει το στομάχι. Να γίνει πέτρα και να μην το χωνέψουν. Ας τρώει ο καθένας ό,τι θέλει και να λατρεύει το Θεό που θέλει αλλά να μην προκαλεί το αίσθημα του θρησκευτικού κόσμου», είπε χαρακτηριστικά ο Σεβασμιώτατος.
Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί από το 5:30 και μετά...