Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Συνάντηση με κατοίκους της Αγιάλειας

Το Σάββατο το απόγευμα μια αυθόρμητη συγκέντρωση σε κλειστό χώρο πραγματοποιήθηκε στην περιοχή της Αγιάλειας με περίπου 50 ντόπιους κατοίκους από τις γύρω περιοχές. Οι περισσότεροι από αυτούς εργάτες κι αγρότες αλλά κι επιφανείς άτομα οι οποίοι επικοινώνησαν με τα μέλη του πυρήνα Αιγίου λίγες μέρες πριν ζητώντας να έρθουν σε επαφή με το κίνημα της Χρυσής Αυγής.

Το κλίμα ήταν έντονο καθώς οι παρευρισκόμενοι φανερά αηδιασμένοι από το ξεπούλημα της Ελλάδας ξέσπασαν κατά του σάπιου πολιτικού κατεστημένου όταν μάλιστα κάποιοι τους, ανήκαν πριν στα μεγάλα κόμματα όπως δήλωσαν. Ακολούθησε πολύωρη συζήτηση με τους αντιπρόσωπους του πυρήνα Αιγίου και της Τ.Ο. Πάτρας, συζητήθηκαν τα προβλήματα της περιοχής, τέθηκαν ερωτήματα σχετικά με τις θέσεις του λαϊκού συνδέσμου κι έγινε πολιτική ανάλυση των καιρών που ζούμε.

Όλοι συμφώνησαν πως πλέον βλέπουν την Χρυσή Αυγή σαν την τελευταία ελπίδα και δήλωσαν έτοιμοι να αγωνιστούν! Στο τέλος αφού όλοι προμηθεύτηκαν ενημερωτικό υλικό συζήτησαν σχετικά με την οργάνωση των δραστηριοτήτων στην περιοχή που πρέπει να συνεχιστούν ακόμα πιο δυναμικά μιας κι έχουμε μπροστά μας την μεγάλη μάχη των εκλογών.