Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Αχαΐα – Δημοσκόπηση: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 8,9%



“Οι φοιτητές/τριες του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πατρών στο πλαίσιο πρακτικής άσκησης για το μάθημα της «Στατιστικής των Επιχειρήσεων» διεξάγουν πανελλαδική έρευνα που ξεκίνησε στις 26 Μαρτίου και θα ολοκληρωθεί στις 22 Απριλίου. Ανάμεσα στα ερωτήματα υπάρχουν και αυτά της “Πρόθεσης ψήφου” και “Παράστασης νίκης”.

Από την πρόθεση ψήφου, με αντίστοιχη αναγωγή σύμφωνα με την παράσταση νίκης, προκύπτει ότι πέντε κόμματα διεκδικούν με ίσους όρους την πρωτιά στην Αχαΐα. Ελαφρύ προβάδισμα έχει η ΝΔ με 13,5%, ακολουθεί ΣΥΡΙΖΑ με 13%, ΔΗΜΑΡ με 12,5%, ΠΑΣΟΚ με 10,9% και ΚΚΕ με 9,9%. Αξιοσημείωτα είναι το πολύ υψηλά ποσοστά που εμφανίζουν η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 8,9%, οι Οικολόγοι-Πράσινοι 8,3% και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 8,3%...


Είναι φανερό πια πως η Χρυσή Αυγή στην Αχαΐα και σε όλη την Δυτική Ελλάδα είναι μια μεγάλη πολιτική δύναμη! Το γεγονός αυτό δεν μας καθησυχάζει αλλά μας πεισμώνει ακόμα περισσότερο και υποσχόμαστε πως θα εντείνουμε τις δραστηριότητές μας για να έρθουμε κοντά σε όσο πιο πολύ κόσμο μπορούμε!

Εδώ βλέπουμε και μια άλλη ηλεκτρονική δημοσκόπηση από τον νομό Ηλείας: http://amaliadanews.gr/?p=18986





Η σημερινή δημοσκόπηση συζητήθηκε έντονα από όλο τον τοπικό τύπο με το ποσοστό της Χρυσής Αυγής να είναι πρώτο θέμα!

Ενδεικτικά δείτε:
http://www.dete.gr/news.php?article_id=86099
http://www.pelop.gr/?page=article&docid=२४७३७
http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/120318