Σάββατο 13 Ιουνίου 2009

Πάλι χτύπησαν «Χρυσαυγίτες», οι φρενοβλαβείς αναρχικοί…

Δελτίου Τύπου, 13/06/09, Πάτρα

Τελευταία, στην ανθελληνική κρατικοδίαιτη ιστοσελίδα «Indymedia», κυκλοφορούν διάφορες φωτογραφίες και βίντεο από ορισμένους υποτιθέμενους «Χρυσαυγίτες» τους οποίους οι αναρχικοί ισχυρίζονται ότι χτυπήσανε και προχωρούν στη στοχοποίησή τους.

Από το δημοσίευμα τοπικής εφημερίδας, αλλά και τις φωτογραφίες τις οποίες έχουν αναρτήσει οι παρακρατικοί, μπορεί εύκολα κανείς να συμπεράνει πως πρόκειται για φοιτητές παράταξης η οποία πρόσκειται στη Νέα Δημοκρατία, με τους οποίους προφανώς δεν έχουμε καμία σχέση και απεικονίζονται σε βίντεο να κάνουν «χαβαλέ».
Άλλωστε μόνο τον αναρχικό χώρο ξέρουμε, να έχει σχέσεις άμεσες και ζωτικής σημασίας με το εκάστοτε καθεστώς.
Μάλιστα, από το ρεπορτάζ, αλλά και τα γραφόμενα στην εν λόγω ιστοσελίδα, γίνεται αντιληπτή η «ανδρεία» των συγκεκριμένων ατόμων, αφού όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται: «30 άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου επιτέθηκαν σε ΕΝΑΝ της ΔΑΠ με σιδηρολοστούς»!

Μετά την επίθεση, στοχοποιούνται το εν λόγω θύμα της θρασύδειλης επίθεσης καθώς και διάφοροι άλλοι, ως «Χρυσαυγίτες» και γίνονται ευθείες απειλές κατά της ζωής τους στο «Πατρινό» και στο «Αθηναϊκό» Indymedia. Εμείς εδώ, θα θέλαμε να αναρωτηθούμε που είναι το «κράτος Δικαίου», το οποίο ευαγγελίζονται οι αρχές. Επίσης, θα θέλαμε να επισημάνουμε τη συγκάλυψη του γεγονότος, από την πλειοψηφία των τοπικών ΜΜΕ.
Το πιο τραγελαφικό σημείο της υπόθεσης, είναι ότι η Αστυνομία ισχυρίζεται πως «αδυνατεί» να βρει τους ενόχους, ενώ έχει βουίξει πραγματικά όλος ο τόπος για την ταυτότητά τους.
Να της υπενθυμίσουμε λοιπόν, καθώς και στον αρμόδιο Εισαγγελέα, πως όλοι γνωρίζουν, ότι το ορμητήριο των εν λόγω δραστών τόσο σε αυτήν την περίπτωση όσο και στην προ μιας εβδομάδας επίθεση στο Αστυνομικό Τμήμα, είναι το «κατειλημμένο» κτίσμα, δίπλα ακριβώς στο ΤΕΙ. Το αυτοαποκαλούμενο ως και «Στέκι», το οποίο τους έχει παραχωρηθεί, ουσιαστικά, από τον πρόεδρο του Ιδρύματος έτσι ώστε να συντονίζουν και να οργανώνουν καλύτερα τις εγκληματικές τους δράσεις.

Εν κατακλείδι, οι αναρχικοί εγκληματίες, ας αφήσουν το «κυνήγι»… «φασιστών» μετά την ήττα που υπέστησαν αυτοί και η παρακρατική Αριστερά στις Ευρωεκλογές και ας πάνε για κανένα μπάνιο, διότι σύντομα θα πιάσουν οι ζέστες, αλλά και προπάντων για λόγους υγιεινής.
Από τη μεριά τους, οι διάφοροι υπεύθυνοι (πρόεδρος ΤΕΙ, ΕΛ.ΑΣ., Εισαγγελέας) καλά θα κάνουν να σταματήσουν να κοροϊδεύουν τον κόσμο. Ο λαός τους βαρέθηκε και όταν αποφασίσει να τους γυρίσει για τα καλά την πλάτη και να τιμωρήσει όσους τον τρομοκρατούν, θα τρέχουν και δε θα φτάνουν.
Εκτός και εάν πιστεύουν ότι οι Πατρινοί πρόκειται να ανεχθούν για πολύ ακόμα τους αναρχικούς αλήτες, που επιθυμούν να γεμίσει η Πάτρα με λαθρομετανάστες, έγκλημα και παρακμή…