Πέμπτη 11 Ιουνίου 2009

Αποκλειστική αποκάλυψη: Ο Μπιν Λάντεν στον καταυλισμό της Πάτρας!

Το σημερινό πρωτοσέλιδο της τοπικής εφημερίας «ΗΜΕΡΑ» μας πληροφορεί πως σύμφωνα με την παν…άξια ΕΥΠ και τις αντίστοιχες Αμερικανικές υπηρεσίες, στον τοπικό παράνομο καταυλισμό των λαθρομεταναστών, εγκυμονούν «εξτρεμιστικά στοιχεία» και συγκεκριμένα μέλη της «τρομοκρατικής» οργάνωσης Αλ Κάιντα. Έτσι, κατά την εφημερίδα, δικαιολογούνται και οι πρόσφατες «σκούπες», λόγω δηλαδή υποδείξεων προς την εξίσου «πανάξια» υπουργό Εξωτερικών, Ντόρα Μπακογιάννη.

Εμείς φυσικά δεν νιώσαμε καμία έκπληξη διότι όλα αυτά τα ξέραμε από καιρό, απλά δε θέλαμε να διαδώσουμε κλίμα πανικού στην πόλη μας. Μάλιστα έχουμε και συγκλονιστικές ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ φωτογραφίες, οι οποίες αποδεικνύουν πως όχι μόνο υπάρχουν απλά μέλη της Αλ Κάιντα εδώ πέρα, αλλά και ο αρχηγός της, ο περιβόητος Οσάμα Μπιν Λάντεν.
Ακολουθούν οι αποδείξεις:

(εδώ ο Bin Laden συμμετέχει στις διαπραγματεύσεις και κατευθύνει τους λαθρομετανάστες)

(Εδώ ο Bin Laden συζητάει με τους Αφγανούς και τους εξηγεί το πως θα βάλουν βόμβα στο Δημαρχείο, επειδή ο Φούρας τελευταία δεν ήταν καλός μαζί τους)
(εδώ διασκεδάζει στο περσινό No Border Festival! Πληροφορίες λένε πως ήταν στην οργανωτική ομάδα!)
(εδώ περιμένει να πάρει εκρηκτικά τα οποία είναι κρυμμένα μέσα σε είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία μοιράζουν οι Γιατροί χωρίς Σύνορα)

Εάν πάντως οι Αφγανοί σκοπεύουν να πλήξουν Σιωνιστικούς στόχους σε Ελλάδα και Ευρώπη, εμείς δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να παραμείνει ο καταυλισμός τους, μέχρι να επιτευχθούν αυτά τα χτυπήματα. Αφού δε μπορεί ο υπόδουλος Ελληνικός λαός να τσακίσει το Σιωνιστικό κτήνος, ας το κάνουν οι Ισλαμιστές.
Και για να σοβαρευτούμε λίγο περισσότερο τώρα, η μόνη τρομοκρατία στην πόλη μας είναι η αντιρατσιστική και η αναρχική. Για εκείνες όχι μόνο δεν κάνουν λόγο τα ξεπουλημένα ΜΜΕ αλλά τις σιγοντάρουν κιόλας, σε κάθε ευκαιρία.
Αυτά τα είδη τρομοκρατίας, δεν πρόκειται να αντιμετωπιστούν όμως ούτε με νόμους, ούτε με τη αρωγή κανενός κρατικού θεσμού μιας και το καθεστώς υποθάλπει τα συγκεκριμένα παράσιτα. Μόνο με λαϊκή μαζική αντίσταση θα εξαλειφθούν αυτές οι αρρώστιες από τον εθνικό ιστό, μαζί με το κατεστημένο που τις γέννησε!

ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΔΕ ΣΑΣ ΑΝΗΚΕΙ
ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ