Παρασκευή 19 Ιουνίου 2009

Ο κόσμος το ‘χει τούμπανο κι ο Φλαμής κρυφό καμάρι…

Μπα! Αυτή τη φορά μας ξεπεράσατε! Από εσάς το μάθαμε (αλήθεια) ότι θα γινόταν
επιχείρηση (ανάρτηση Πέμπτη βράδυ). Φαίνεται ότι κάποιος έχει καλύτερη
πληροφόρηση από εμάς και μάλιστα -προφανώς- από αστυνομικούς (για να μην
κατηγορείτε -ορισμένοι από εσάς- τους δημοσιογράφους ως "φερέφωνα" της
αστυνομίας).
~ Κ. Φλαμής, 19/06/09, Indymedia

Μια «συνταρακτική» ανακάλυψη έκανε σήμερα ο γνωστός δημοσιογράφος της Πάτρας, κ. Κ. Φλαμής. Συνειδητοποίησε καθώς έγραψε, στο αναρχικό – παρακρατικό site «Indymedia» (στο οποίο συνήθιζε λίγο παλιότερα να συζητάει, παρότι όλοι τον έβριζαν συνεχώς), ότι οι αναρχικοί έχουν εκ των έσω πληροφόρηση, για τις κινήσεις της αστυνομίας.
Οδηγήθηκε σε αυτό το συμπέρασμα, όταν αναρτήθηκε δημοσίευση, σύμφωνα με πληροφορίες της οποίας, θα γινόταν έφοδος για «σκούπα» στον παράνομο καταυλισμό των λαθρομεταναστών της οδού Ευρώτα. Οι πληροφορίες, όπως κατάλαβαν όλοι, ήταν από «μέσα» από την ΕΛ.ΑΣ. Εν τέλει, το κράτος χρησιμοποίησε για άλλη μια φορά το παρακράτος ως άλλοθι, για τη διαιώνιση του τεράστιου προβλήματος της Πάτρας και η πολυπόθητη εκκένωση, πήρε άλλη μια αναβολή.
Εμείς όμως δε θα θέλαμε να σταθούμε μόνο στο συγκεκριμένο γεγονός, αλλά να το αναπτύξουμε λίγο έτσι ώστε να βγουν χρήσιμα συμπεράσματα.

Αρχικά πρέπει να καταλάβουμε όλοι, πως μακάρι να ήταν μόνο τόσης μικρής κλίμακας, οι αμφίδρομες σχέσεις μεταξύ αστυνομίας και αναρχικών. Αυτές, εντοπίζονται από τις αρχές της μεταπολίτευσης και έκτοτε η εκάστοτε κυβέρνηση, χρησιμοποιούσε είτε τις αναρχικές παρακρατικές μάζες, ή τις αντίστοιχες τρομοκρατικές οργανώσεις, έτσι ώστε να πετύχει ύπουλα τους σκοπούς της.
Επί του θέματος, πριν μερικούς μήνες με αφορμή τα χτυπήματα της «Σέκτας Επαναστατών» και του «Επαναστατικού Αγώνα», είχαμε δημοσιεύσει στην εφημερίδα του Κινήματός μας, ένα άρθρο με τίτλο τα «20 αναπάντητα ερωτηματικά για την τρομοκρατία». Μέσω των ρητορικών ερωτήσεων που τίθονταν, γινόταν σαφής η καθεστωτική ταυτότητα της «κόκκινης» τρομοκρατίας στην Ελλάδα.

Δυστυχώς, αυτή η συνεργασία κρατάει γερά και κοστίζει ανθρώπινες ζωές.

Το πιο πρόσφατο θύμα της, ήταν ο αστυνομικός ο οποίος φύλασσε μάρτυρα κατηγορίας από τη δίκη του «ΕΛΑ» του οποίου, σημειωτέον, όλα τα καταδικασθέντα μέλη βρίσκονται εκτός φυλακής. Οι δράστες, ήξεραν με εξονυχιστικές λεπτομέρειες τις βάρδιες των αστυνομικών της «προστασίας μαρτύρων» και δολοφόνησαν με έναν τελείως μαφιόζικο τρόπο τον αστυνομικό. Για το ζήτημα επίσης «διατάχθηκε» σιγή ιχθύος στο «Indymedia», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά σε δημοσιεύσεις της αρμόδιας Συντακτικής Ομάδας.

Επίσης, όπως προκύπτει από ειδήσεις της τελευταίας κυριολεκτικά στιγμής, ο Νίκος Κουνταρδάς ο συμμέτοχος στον ξυλοδαρμό του τότε προέδρου της ΓΣΕΕ, Χ. Πολυζωγόπουλου, μόλις ομολόγησε τη δολοφονία του ειδικού φρουρού Χαράλαμπου Αμανατίδη το 2005. Σε αυτόν τον κοινό δολοφόνο – χουλιγκάνο, ο οποίος έκανε «απεργία» πείνας και δίψας (!) για κάτι μήνες, με πολλούς παρασιτικούς μικροοργανισμούς να ζήλευαν τις «αντοχές» του, έκαναν δηλώσεις αλληλεγγύης οι αναρχικοί. Τέτοια άτομα δεν είναι καθόλου ασυνήθιστα στον αναρχικό χώρο, τουναντίον αποτελούν για αυτόν, αντικείμενα προβολής!

Γνωστός λοιπόν, ο διαχρονικός ρόλος του συγκεκριμένου χώρου και οι διασυνδέσεις του με την εξουσία. Ο κ. Φλαμής τώρα το ανακάλυψε;
Και εν πάση περιπτώσει, εάν ειλικρινώς τώρα το αντιλήφθηκε, ελπίζουμε να προβάλλει τα όσα γίνονται μπροστά στα μάτια όλων, αλλά κανείς από τους υπεύθυνους για την «ενημέρωση» του κόσμου, δεν τολμάει να αποκαλύψει!

ΔΙΑΛΥΣΤΕ ΤΟ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ – Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ



Πυρήνας Πάτρας