Τετάρτη, 1 Οκτωβρίου 2014

Μ. Αρβανίτης: Η μνημονιακή συγκυβέρνηση ισοπεδώνει την Ελλάδα (BINTEO)

Μ. Αρβανίτης: Η μνημονιακή συγκυβέρνηση ισοπεδώνει την ΕλλάδαΟ βουλευτής Αχαΐας Συναγωνιστής Μιχάλης Αρβανίτης ως αναπληρωτής Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος κατακεραύνωσε από βήματος της Βουλής την μνημονιακή συγκυβέρνηση που με το επαίσχυντο νομοθετικό έκτρωμα "περί θρησκευτικών μειονοτήτων" ισοπεδώνει την Ελλάδα.Παθητικός θεατής σε αυτό το ανοσιούργημα ο νυν αρχιεπίσκοπος της Ελλάδος, ο οποίος δεν μπορεί να αναπληρώσει το κενό του Μακαριστού Χριστοδούλου. Μόνο ελάχιστοι Μητροπολίτες με ελληνική ψυχή αντιδρούν στην ισοπέδωση.

Το παρόν ανθελληνικό νομοσχέδιο αποτελεί "κερκόπορτα" για την νομιμοποίηση εκατομμυρίων λαθρομεταναστών. Η Χρυσή Αυγή δεν θέλει αυτήν την διαλυμένη χώρα, αλλά την Ελλάδα της κοινωνικής ειρήνης, της Δικαιοσύνης και της Ασφάλειας που να ανήκει στους Έλληνες.
Τέλος, ο Συναγωνιστής Αρβανίτης, ύστερα από αρκετές διακοπές του προεδρείου, στηλίτευσε την Χούντα Σαμαρά που συνδράμει τις αλβανικές δικαστικές αρχές για την πολιτική δίωξη στελέχους της Χρυσής Αυγής που συμμετείχε στο μνημόσυνο του εθνομάρτυρα Αριστοτέλη Γκούμα.