Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Συνάντηση αντιπροσωπείας Χρυσής Αυγής με Ρώσους αξιωματούχους στην Λευκάδα - Φωτορεπορτάζ, Βίντεο


Συνάντηση αντιπροσωπείας Χρυσής Αυγής με Ρώσους αξιωματούχους στην Λευκάδα - Φωτορεπορτάζ, ΒίντεοΟ Συναγωνιστής και βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης μαζί με αντιπροσωπεία της Χρυσής Αυγής συναντήθηκε με Ρώσους Αξιωματούχους στα πλαίσια της «Ρώσικης Εβδομάδας στα Ιόνια Νησιά». Σημειώνουμε πως ο Δήμαρχος Λευκάδας σε συνεργασία με τον τοπικό βουλευτή της ΝΔ Σολδάτο και λοιπών κομματαρχών προσπάθησαν ανεπιτυχώς να εμποδίσουν τις συνομιλίες.

Το εβδομαδιαίο φόρουμ αποκαλύπτει στη ρωσική και ελληνική κοινωνία τον ρόλο της Ρωσίας στην ίδρυση του ανεξάρτητου ελληνικού κράτους μέσω των προσπαθειών του ναυάρχου Αγίου Θεόδωρου Ουσακώφ. Επίσης, φέρνει πιο κοντά τους λαούς της Ελλάδας και της Ρωσίας έχοντας ως κοινό παρονομαστή τον πολιτισμό και τις παραδόσεις.
Ο Συναγωνιστής Κ.Μπαρμπαρούσης μετέβη στο καταδρομικό «Μόσκβα» τη ναυαρχίδα του Πολεμικού Ναυτικού της Ρωσίας και είχε την δυνατότητα να συνομιλήσει απευθείας με την Ρωσική αντιπροσωπεία εκφράζοντας την θέληση του Ελληνικού Λαού για ανάπτυξη και σύσφιγξη των σχέσεων με την Ρωσία σε αντίθεση με την κυβερνητική πολιτική των Σαμαροβενιζέλων.
Η Χρυσή Αυγή είναι το μοναδικό πολιτικό κόμμα που μιλάει στο ελληνικό κοινοβούλιο για συνεργασία Ελλάδας - Ρωσίας σε όλους τους τομείς, τασσόμενη εξαρχής κατά των κυρώσεων της Ε.Ε. και του ΝΑΤΟ που είχε ως αποτέλεσμα το εμπάργκο της Ρωσίας στα ελληνικά προϊόντα.
Επιμένουμε στην άμεση εμπορική και οικονομική στροφή προς την Ρωσία με στόχο την ισχυροποίηση της γεωστρατηγικής θέσης του Ελληνισμού σε αντίθεση με την ανεύθυνη πολιτική της συγκυβέρνησης που καταστρέφει οικονομικά χιλιάδες αγροτικές ελληνικές οικογένειες.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/sunanthsh-antiproswpeias-chrushs-aughs-me-rwsous-ajiwmatouchous-sthn-leukad#ixzz3EnsdGyVD