Τρίτη, 5 Αυγούστου 2014

Από το Εθνικό μεγαλείο του Μεταξά στην Εθνική καταισχύνη του Σαμαρά

Από το Εθνικό μεγαλείο του Μεταξά στην Εθνική καταισχύνη του ΣαμαράΠριν 78 χρόνια, στις 4 Αυγούστου 1936 η Βουλή των Ελλήνων, λόγω της ανικανότητάς της, δέχθηκε να αναλάβει τα ηνία της εξουσίας ο Εθνικός Κυβερνήτης ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ, για τη σωτηρία της πατρίδος.
Ο Ιωάννης Μεταξάς, μέσα σε 4 χρόνια πέτυχε: 

1) Να επιτελέσει τεράστιο κοινωνικό έργο (Ι.Κ.Α. , 8ωρη εργασία, κατώτατο ημερομίσθιο, υποχρεωτική διαιτησία στις διαφορές εργοδοτών και εργαζομένων, Κυριακή αργία, δώρο Χριστουγέννων και Λαμπρής, άδεια μετά αποδοχών, αυτάρκεια στα είδη διατροφής)

2) Κοινωνική συνοχή, ομοψυχία και ασφάλεια των Ελλήνων πολιτών.
3) Ενδυνάμωση και εξύψωση της Εθνικής Συνειδήσεως και του πατριωτικού φρονήματος των Ελλήνων.
4) Με το θρυλικό ΟΧΙ, που μόνο ΑΥΤΟΣ ήξερε και είχε την ψυχή να λέει στους επίδοξους κατακτητές, δημιούργησε το ΒόρειοΗπειρωτικό ΕΠΟΣ στέλνοντας το Στρατό μας ελευθερωτή στη  Β. Ήπειρο και συντρίβοντας τους Ιταλούς Φασίστες.
5) Δημιούργησε τα οχυρά Μεταξά που θαύμασε όλος ο κόσμος, ακόμη και οι Γερμανοί εχθροί μας.
6) Ο Ιωάννης Μεταξάς ήταν Ηγέτης και πατέρας ΟΛΩΝ των Ελλήνων, πλην των αρνησιπάτριδων κομμουνιστών.
Ένα νέο ΜΕΤΑΞΑ χρειάζεται τώρα η βασανισμένη και καταπροδομένη πατρίδα μας για την λύτρωσή της, την ελευθερία της και την επιβίωσή της και ΟΧΙ σαμαράδες, προδότες και μασκαράδες!
ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ - Τ.Ο. ΠΑΤΡΑΣ


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/apo-to-ethniko-megaleio-tou-metaja-sthn-ethnikh-kataischunh-tou-samara#ixzz39WCOAblX