Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Ατοπημάτων συνέχεια



Την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012 στην εφημερίδα Πελοπόννησος ο Αρθρογράφος κος Αβραμίδης γράφει τα εξής : «και οι δύο αυτοί χώροι τελούν υπό μακροχρόνια κατάληψη(εννοεί το Μαραγκοπούλειο στη Γούναρη και το παράρτημα του Πανεπιστημίου στη Κορίνθου που είναι υπό κατάληψη των Αναρχικών), και στους δύο αυτούς χώρους δεν υπάρχουν ή δεν εμφανίζονται οι φυσικοί ιδιοκτήτες, δεν τολμά να πάει εκπρόσωπος οποιασδήποτε αστυνομικής ή δικαστικής αρχής. Πρόκειται για δύο νησίδες ολωσδιόλου αυτόνομες που τελούν υπό την εξουσία των καταληψιών τους -και συνεχίζει- ταυτόχρονα ένα ανάλογο καθεστώς τείνει να επικρατήσει και στα Γραφεία της Χρυσής Αυγής στην οδό Γερμανού.» …….
Ευθέως, λοιπόν, ο Αρθρογράφος κ. Αβραμίδης με πονηρό και Αναίσχυντο τρόπο συγκρίνει την Χρυσή Αυγή με τους Αναρχικούς και τους βάζει στο ίδιο τσουβάλι. Ο φόβος του Συστήματος είναι εμφανής. Συστράτευση όλων εναντίον ενός, πόλεμος ψεμάτων και λάσπης ακόμα και από έγκυρες κατά το παρελθόν εφημερίδες και δη ιστορικές που όμως τα τελευταία χρόνια άλλαξαν χέρια και έγιναν εντολοδόχοι του ίδιου Σάπιου κατεστημένου. Αρθρογράφοι σε διατεταγμένη υπηρεσία για ένα πινάκιο φακής ή για περισσότερα.
Πληροφορούμε, λοιπόν, τους Ανωτέρω τα εξής : Τα γραφεία μας στη Πάτρα επί της Γερμανού 128 όπως και οπουδήποτε αλλού ανά την Επικράτεια είναι Νομίμως ενοικιασμένα από τους ιδιοκτήτες των κτηρίων και ΌΧΙ υπό ΚΑΤΆΛΗΨΗ τύπου ΓΙΆΦΚΑ όπως το λεγόμενο παράρτημα στην οδό Κορίνθου και το κτίριο του Μαραγκοπούλειου στην Γούναρη (κληροδότημα του Δήμου Πατρέων), το ηλεκτρικό ρεύμα και το νερό των Γραφείων μας είναι επίσης με συμβόλαια σε υπαρκτά πρόσωπα και πληρώνονται από εμάς και όχι ΧΟΡΗΓΊΑ  των αντίστοιχων Κοινωφελών Υπηρεσιών όπως συμβαίνει με τις ΓΙΆΦΚΕΣ των εγκληματικών Αναρχικών της Γούναρη Μαραγκοπούλειο και του Παραρτήματος της Κορίνθου.
Τέλος θα πρέπει να πληροφορήσουμε τον κ. Αβραμίδη ότι μετά τις δύο πρόσφατες εκλογικές Αναμετρήσεις η Χρυσή Αυγή είναι Νόμιμο Κοινοβουλευτικό Κόμμα που εκπροσωπεί τον Ελληνικό Λαό και οποιαδήποτε σύγκριση με εγκληματική οργάνωση όπως οι Αναρχικοί – «Αλληλέγγυοι» εκθέτει τον υπογράφοντα.

Γραφείο Τύπου Χρυσής Αυγής Ν. Αχαΐας