Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

Με το κεφάλι ψηλά!

Με το κεφάλι ψηλά!Ιούλιος 2011
Μέλη του Π.Α.Μ.Ε και του Κ.Κ.Ε ανάρτησαν πανό στην Ακρόπολη.
Η τότε κυβέρνηση  με κυβερνητικό εκπρόσωπο τον  Γιώργο Πεταλωτή, σχολίασε πως το ΠΑΜΕ «έχει αναλάβει εργολαβικά την υπονόμευση του τουρισμού με ευθύνη του ΚΚΕ».

Με ανακοίνωσή του, το τότε υπουργείο Πολιτισμού καταδίκασε την κίνηση, σημειώνοντας ότι «Μικρή ομάδα στελεχών του ΚΚΕ παραβίασαν την πύλη του Ιερού Βράχου και ανήρτησαν πανό με τις απόψεις του κόμματός τους. Η κίνηση αυτή εκτός από επικίνδυνη για τα μνημεία και τους φύλακες, είναι παράνομη και διασύρει την Ελλάδα σε κάθε γωνιά της γης».
Παρά την παραβίαση της πύλης και την βίαιη απώθηση των υπαλλήλων από τους νοσταλγούς μιας άλλης ξεχασμένης εποχής που ακόμα και αυτοί που την βίωσαν στο πετσί τους θέλουν απεγνωσμένα να την ξεχάσουν κλειδώνοντας την στο χρονοντούλαπο της ιστορίας το κράτος και ειδικότερα το υπουργείο προστασίας του πολίτη δεν έκανε απολύτως τίποτα.
Αύγουστος 2014.
Σχεδόν τρία χρόνια μετά και μέλη και υποστηρικτές του ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ με πέντε, δέκα φυλλάδια στο χέρι ξεκινούν ειρηνικά από το μετρό της ακρόπολης χωρίς φωνές, αλλά με πίστη για το δίκαιο και τίμιο αγώνα που κάνουν να ενημερώσουν τον απλό πολίτη Έλληνα και ξένο , φιλικά με ένα πλατύ χαμόγελο όπως απλά ταιριάζει σε περήφανους ΕΛΛΗΝΕΣ.
Η ανταπόκριση μεγάλη.
Ο απλός κόσμος ρωτά να μάθει την αλήθεια να ενημερωθεί γιατί τα ρουφιανοκάναλα με τους ρουφιανοδημοσιογράφους έχουν αποκλείσει εντελώς παράνομα και έχουν φιμώσει των πολιτικό μας λόγο σπέρνοντας ψέματα και πλαστογραφώντας την αλήθεια. Ρωτούν για τον αρχηγό του κόμματος όσο και για τους βουλευτές.
Θέλουν απλά να μάθουν την αλήθεια από τα χείλη μας.
Ενώ τα πάντα  κυλούσαν ήρεμα, πάνοπλες αστυνομικές δυνάμεις απέκλεισαν τον χώρο, απαγορεύοντας ουσιαστικά τη νόμιμη πολιτική δράση του κόμματός μας. Η χούντα του μνημονίου οι προσκυνημένοι των ξένων τοκογλύφων προσπαθούν μια ακόμα φορά να φιμώσουν την φωνή της αλήθειας μέχρι το βράδυ που θα ξεκινήσουν στα megaλα κανάλια τα δελτία ειδήσεων εργολαβικά την κοίμηση όσο και αποχαύνωση του ελληνικού λάου.
Η μια μετά την άλλη οι κλούβες καταφθάνουν για να προσαγάγουν όλο αυτόν τον κόσμο έτσι απλά γιατί οι μειοδότες της ηθικής αποφάσισαν.
Ένα πράγμα λησμονούν όμως όλοι οι διώκτες μας, πολιτικοί όσο και άλλοι.
Ο πολιτικός λόγος του κόματος μας είναι αληθινός και αψεγάδιαστος. Δεν είπαμε ψέματα σε κανέναν, δεν προσπαθήσαμε να ωραιοποιήσουμε τον πολιτικό μας λόγο δεν τάξαμε τίποτα σε κανέναν και φυσικά δεν διαχειριστήκαμε δημόσιο χρήμα .
Γιαυτό τον λόγο η αλήθεια θα λάμψει και κανένα σκοτεινό πολιτικό παρελθόν δεν θα την σκιάσει.
Και όπως ελεγε και ο Σοφοκλής, Αρχαίος τραγικός
Αλλ' ουδέν έρπει ψεύδος εις γήρας χρόνου.
μτφρ: κανένα ψέμα δεν αντέχει στο χρόνο
Θανάσης Ταγκαλάκης
Μέλος του ΛΑ.ΣΙ.ΤΑ