Τρίτη, 5 Αυγούστου 2014

Ο Κεφαλικός Φόρος από την Τουρκοκρατία στην Σαμαροκρατία

Ο Κεφαλικός Φόρος από την Τουρκοκρατία στην Σαμαροκρατία"Ο φέρων το παρόν έχει την άδειαν να φέρη επί έν έτος την κεφαλήν επί των ώμων του"
Τα ανωτέρω λόγια αναγράφονταν στην απόδειξη του ατιμωτικού Κεφαλικού φόρου επί Τουρκοκρατίας. Στα δύσκολα χρόνια της σκλαβιάς , οι Οθωμανοί είχαν επινοήσει τον φόρο, γνωστό σε όλους ως Χαράτσι που ο Σουλτάνος επέβαλε στους Χριστιανούς Έλληνες υπηκόους. Ήταν η αποζημίωση για την παραχώρηση του δικαιώματος να ζει κάποιος και να λατρεύει τον Θεό του. Οφειλή που έπρεπε να εξαγοράζουν κάθε έτος μέχρι το τελευταίο της ζωής του.

Λόγος επινόησης η οικονομική εξόντωση των Ελλήνων ώστε να παραμείνουν υπόδουλοι μέχρι τον πλήρη αφανισμό τους.
Μια χούφτα υπερήφανων Ελλήνων, μετά από αμέτρητους αγώνες ,θυσίες και υπερπροσπάθειες να ξεσηκώσουν τον κοιμισμένο ραγιά κατόρθωσε το ακατόρθωτο.
Να αποτινάξει την σκλαβιά που λύγιζε τις πλάτες τους και να απελευθερώσει την Πατρίδα. Την Πατρίδα που ο Πλάτωνας αναφέρει ως Ιερότερο και Τιμιότερο όλων.
Πραγματικός εφιάλτης στην κοινωνία του φιλελευθερισμού και του μηδενισμού.
Φτάνοντας στην Ελλάδα του σήμερα το χαράτσι επανήλθε από τον σκληρότερο κατακτητή, τον Ραγιά Πολιτικάντη, προσπαθώντας να φέρει εις πέρας ότι δεν κατόρθωσαν οι εχθροί των Ελλήνων ανά τους αιώνες.
Η υποδούλωση φυσικά δεν έγινε εν μια νυκτί, αλλά με οργανωμένο σχέδιο πολλών χρόνων τώρα. Χτίζοντας 40 συναπτά έτη, αρρωστημένες πελατειακές σχέσεις πολιτευτή – ψηφοφόρου.
Κάνοντας το ρουσφέτι Εθνικό μας άθλημα και την ρουσφετολογία διάλεξη επιστημονικού επιπέδου.
Βίασαν οτιδήποτε αγαθό από την Ελληνική κοινωνία, δημιουργώντας νέα ήθη και έθιμα ανέντιμα .
Όρισαν σαν σκοπό ζωής την πρόσληψη του τεμπέλικου τέκνου σου στο δημόσιο και σε προέτρεψαν να αμφισβητήσεις το υπερήφανο DNA σου και να ασπαστείς τις Ιδέες του υλισμού και του νεοπλουτισμού ανέξοδα… μόνο με την ψήφο σου.
Και ξαφνικά αυτά που απλόχερα σου χάρισαν στα παίρνουν όλα πίσω, κλοπή επικαλυμμένη με νόμους αλλά και με την δικιά σου ανοχή.
Ανοχή αντάξια της υπνωτισμένης και μαλθακής σου προσωπικότητας .
Αρπάζουν την οικία σου αλλά ξέχασες ότι εσύ του έδωσες το κλειδί.
Σε σκοτώνουν με τις δικές σου σφαίρες , με αυτές που απλόχερα τους έδινες σε κάθε εκλογές.
Τα όπλα τους γεμάτα σημαδεύουν την οικογένεια σου και πάλι δεν αντιδράς.
Πολιτικάντηδες ξεπουλούν την Πατρίδα μας, την Γη των προγόνων μας, τα Ιερά μας χώματα ποτισμένα με τόνους αίμα στους παγκόσμιους τοκογλύφους.
Προσυπογράφουν για τον αφανισμό των Ελλήνων και πουλούν στα σύγχρονα σκλαβοπάζαρα τις ψυχές των Παιδιών σας.
Ψυχές χρεωμένες, καταδικασμένες και υπόδουλες πριν ακόμα γεννηθούν.
Και πάλι δεν αντιδράς..
Όσοι εναπομείναντες πιστοί έχουμε ιερό καθήκον να υπερασπιστούμε το Έθνος και να πολεμήσουμε το σάπιο τους σύστημα με όλη την δύναμη της Ελληνικής Ψυχής μας.
Απευθύνομαι στους Έλληνες και όχι στους ραγιάδες.
Απευθύνομαι στους απόγονους του Λεωνίδα και του Κολοκοτρώνη και όχι του Εφιάλτη.
Βροντοφώναξε και ορκίσου με τους στίχους του Κωστή Παλαμά ..
Και αν ανατριχιάσεις ορθώς ονομάζεσαι Έλλην!
Χρωστάμε σ' όσους ήρθαν, πέρασαν, θα 'ρθούν, θα περάσουν.
Κριτές, θα μας δικάσουν, οι αγέννητοι και οι νεκροί.
Μέχρι τη Νίκη!


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/o-kefalikos-foros-apo-thn-tourkokratia-sthn-samarokratia#ixzz39WDCVmJP