Παρασκευή, 13 Ιουνίου 2014

Στο πλευρό της Χρυσής Αυγής ο Ρώσος Εθνικιστής ηγέτης Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι - Η αλληλογραφία του με τον Νικόλαο Μιχαλολιάκο

Ο ηγέτης του Εθνικού κόμματος της Ρωσίας και μεγάλος φιλέλληνας πολιτικός Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι στέκεται έμπρακτα στο πλευρό του Λαϊκού Συνδέσμου και πλέον η συνεργασία των Ρώσων Πατριωτών με την Χρυσή Αυγή επισημοποιείται.
Το κόμμα Ζιρινόφσκι ψηφίζεται από 8 εκατομμύρια Ρώσους πολίτες, δηλαδή λαμβάνει ποσοστό 12% και διαθέτει 56 έδρες στην ρωσική Δούμα και 212 έδρες στο τοπικά κοινοβούλια.
Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες εθνικές πολιτικές δυνάμεις στην Ευρώπη, που στηρίζει την πολιτική του προέδρου Πούτιν σε ζητήματα Άμυνας, Γεωπολιτικής και Διεθνών Σχέσεων.

Στην αλληλογραφία του με τον Αρχηγό μας ο κος. Ζιρινόφσκι θέτει ως πρώτη προτεραιότητα την σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των δύο Πατριωτικών Κινημάτων, του Liberal-Democratic Party της Ρωσίας και της Χρυσής Αυγής, με απώτερο σκοπό την προώθηση της ελληνορωσικής συνεργασίας.
Επίσης, στρέφεται κατά των παράνομων πολιτικών διώξεων σε βάρος του Λαϊκού Συνδέσμου, που σχετίζονται άμεσα με την επίσημη θέση μας για γεωπολιτική στροφή προς την Ρωσία.
Στην εφημερίδα «ΕΜΠΡΟΣ» που κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο δημοσιεύεται αποκλειστικά η πρόσφατη αλληλογραφία Νικολάου Μιχαλολιάκου και Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/sto-pleuro-ths-chrushs-aughs-o-rwsos-ethnikisths-hgeths-blantimir-zirinofsk#ixzz34W9xzila