Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ από Ντογιάκο, Κλάπα και Δημητροπούλου!

Ο συναγωνιστής και βουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή Μιχάλης Αρβανίτης, παρουσιάστηκε σήμερα στις ανακρίτριες που χειρίζονται την υπόθεση της πολιτικής δίωξης της Χρυσής Αυγής.
Η τοποθέτηση του συναγωνιστή Αρβανίτη είχε ως εξής: αρνήθηκε την κατηγορία, ως αβάσιμη, επισημαίνοντας πως αυτή βασίζεται στο δόγμα της συλλογικής ευθύνης και είναι φιλοτεχνημένη με ανύπαρκτα περιστατικά. Αρνήθηκε να απολογηθεί, τονίζοντας πως η κατηγορία είναι απότοκος μιας αισχρής και ανήθικης πολιτικής δίωξης.

Ο συναγωνιστής Αρβανίτης δήλωσε πως δεν υπάρχει το παραμικρό στοιχείο σε βάρος του και επισήμανε με έμφαση πως επιφυλάσσεται της άσκησης παντός νομίμου δικαιώματός του, καθότι η κατηγορία εις βάρος του είναι ατιμωτική και προσβάλλει βάναυσα την Τιμή και την υπόληψή του! Αρνήθηκε να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση των ανακριτριών, δηλώνοντας πως η δήλωσή του είναι σαφής και ξεκάθαρη.
Εισαγγελέας και ανακρίτριες, μετά από την επιβλητική και υπερήφανη στάση του συναγωνιστή μας, προχώρησαν σε μια απόφαση, η οποία αποδεικνύει με τον πλέον περίτρανο τρόπο, το πνεύμα της πολιτικής δίωξης εις βάρος των στελεχών του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή: ο συναγωνιστής Αρβανίτης αφέθηκε ελεύθερος, με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της απαγόρευσης συμμετοχής σε πολιτικές εκδηλώσεις της Χρυσής Αυγής στα γραφεία ή σε δημόσιους χώρους, σε όλη την ελληνική επικράτεια!
Πρόκειται βεβαίως για μια πρωτοφανή απόφαση, η οποία στερεί από τον συναγωνιστή Αρβανίτη -νόμιμα εκλεγμένο από τον Ελληνικό Λαό βουλευτή του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος- τις πολιτικές του ελευθερίες, ελευθερίες τις οποίες κατοχυρώνει το ίδιο το Σύνταγμα. Επί της ουσίας, με την πρωτόγνωρη στα δικαστικά χρονικά απόφαση, ο εισαγγελέας Ντογιάκος και οι ανακρίτριες Κλάπα και Δημητροπούλου θέτουν εαυτούς υπεράνω του Συντάγματος και συνεπώς κάθε εξουσίας στη χώρα!
Η απαγόρευση συμμετοχής σε πολιτικές εκδηλώσεις του Κινήματος για τον συναγωνιστή Αρβανίτη -και συνεπώς να ομιλεί σε αυτές- , αποτελεί αναστολή των πολιτικών ελευθεριών και της ελευθερίας του λόγου, όπως σαφώς ορίζει το Σύνταγμα.
Με την συγκεκριμένη απόφαση-έκτρωμα, είναι αστείο να ομιλούμε πλέον για απόπειρα καταπάτησης του Συντάγματος και κατάλυσης του Πολιτεύματος. Τόσο η καταπάτηση του Συντάγματος, όσο και η κατάλυση του Πολιτεύματος έχουν συντελεστεί από τον εισαγγελέα Ντογιάκο και τις ανακρίτριες Κλάπα και Δημητροπούλου.
Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, η τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας η οποία εκπροσωπεί 540.000 Έλληνες και Ελληνίδες, καλεί τον πολιτικό και δικαστικό κόσμο της χώρας να λάβει σαφή και ξεκάθαρη θέση επί της καταπάτησης του Συντάγματος και της κατάλυσης του Πολιτεύματος από τους Ντογιάκο, Κλάπα και Δημητροπούλου.
Σήμερα έπεσαν οι μάσκες των τριών επίορκων δικαστικών! Η Χρυσή Αυγή απαιτεί την ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ του Αρχηγού και των βουλευτών της, που κρατούνται παράνομα και αντισυνταγματικά προφυλακισμένοι!


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/katalush-tou-politeumatos-apo-ntogiako-klapa-kai-dhmhtropoulou#ixzz34W4BN8rt