Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Χρυσή Αυγή παντού: Μαζική ενημερωτική εκστρατεία στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης


Χρυσή Αυγή παντού: Μαζική ενημερωτική εκστρατεία στη Νεάπολη ΘεσσαλονίκηςΟι τόνοι λάσπης που δέχεται το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών καθημερινά, αποκρούονται από τα τείχη, που ορθώνονται από τις Ιδέες και την Πίστη μας. Η πορεία μας από μία μικρή «οργάνωση» - όπως μας αποκαλούν - σε ένα λαϊκό Κίνημα, που φωνάζει και απαιτεί και μέσα στο κοινοβούλιο όλα αυτά τα οποία πνίγουν τον, συνεχώς, δοκιμαζόμενο ελληνικό λαό, αποδεικνύει πως ακόμη και το πιο όμορφο λουλούδι τρέφεται από τη λάσπη.
 

Με τα μέσα που διαθέτουμε ενημερώνουμε καθημερινά όλους τους συμπατριώτες μας για τις Θέσεις του Κινήματός μας, αλλά και για την πολιτική και δικαστική σκευωρία που έχει στηθεί εις βάρος μας, που πλέον έχει αποδειχθεί και με οπτικοακουστικό υλικό. Με εγκάθετους δικαστές, εισαγγελείς και ανακριτές να προσπαθούν να σκηνοθετήσουν μία δίωξη με πλαστές κατηγορίες, χωρίς καμία βάση και τα κανάλια και τα συμφέροντα μεγαλοεργολάβων να έχουν πρωταρχικό ρόλο σε αυτήν την «παράσταση», συνεχίζεται η πολιτική καθημερινότητα της χώρας. Όμως, όλοι αυτοί οι εντολείς από το εξωτερικό και οι εν Ελλάδι εντολοδόχοι τους ξεχνούν πως η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ πλέον βρίσκεται στην καρδιά του ελληνικού λαού. Οι γραβατοφορεμένοι λασπολόγοι μας έχουν χάσει πλέον την αξιοπιστία τους, αφού είναι όλοι αυτοί που έφεραν τη χώρα σε αυτήν την κατάσταση, αλλά επικαλούνται και την ανάπτυξη, που – σύμφωνα με αυτούς – έχει έρθει!

Απέναντι σε δημοσιεύματα κίτρινων φυλλάδων και δελτία ειδήσεων τσοντοκάναλων στεκόμαστε εμείς, αγέρωχοι, με το μοναδικό μας όπλο, που συνάμα είναι και το ισχυρότερο… την Αλήθεια! Καθημερινά σε κάθε γωνιά της ελληνικής επικράτειας απροσκύνητοι Έλληνες και Ελληνίδες διαδίδουν το μήνυμα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, το μήνυμα του Ελληνικού Εθνικισμού.
Το Σάββατο 05 Απριλίου, πολυπληθής ομάδα από την Τοπική Οργάνωση Θεσσαλονίκης βρέθηκε στην πλατεία Ειρήνης, ή όπως είναι περισσότερο γνωστή σα Ρολόι, στη Νεάπολη. Ένας από τους κεντρικότερους δρόμους της συνοικίας της Νεάπολης, σείστηκε στην κυριολεξία από τα συνθήματα των Χρυσαυγιτών, για μία Ελλάδα Ελεύθερη και Δυνατή, για την άμεση απελευθέρωση των πολιτικών κρατουμένων του Κινήματός μας, αλλά και για την άθλια κατάσταση που έχει επέλθει στη χώρα μας, λόγω του μειοδοτικού μνημονίου. Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε διανομή ενημερωτικού υλικού της Ελληνικής Αυγής, την προμετωπίδα της Χρυσής Αυγής, στις αυτοδιοικητικές εκλογές σε χιλιάδες διερχόμενα αυτοκίνητα και περαστικούς, αλλά και καταστηματάρχες της περιοχής.

Συντεταγμένη και με απόλυτη ομοφωνία η ομάδα των συναγωνιστών και συναγωνιστριών προχώρησε σε διανομή φυλλαδίων σε κάποιους από τους κεντρικότερους δρόμους της Νεάπολης. Σημαίες στα χέρια, φυλλάδια να μοιράζονται σε περαστικούς, οδηγούς και καταστηματάρχες και συνθήματα να αντηχούν στον αέρα χαρακτήρισαν το πρωινό του Σαββάτου. Για ώρες ενημερώναμε τους συμπατριώτες μας για όλες τις πολιτικές εξελίξεις, για τις θέσεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και για την κάθοδό μας σε όλες τις επερχόμενες εκλογικές διαδικασίες, παρόλες τις μεθοδεύσεις της συγκυβερνήσεως. 
Άνθρωποι με χαμόγελο σταματούσαν την κίνηση ή μας προσέγγιζαν για να προμηθευτούν ενημερωτικό υλικό και να μας βοηθήσουν και αυτοί στον όμορφο και Δίκαιο Αγώνα μας. Οι καταστηματάρχες της περιοχής μας παρουσίασαν εν συντομία τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, αλλά εκφράζουν και το σύνολο του κόσμου, ανεξάρτητα από την επαγγελματική του δραστηριότητα. Εγκληματικότητα – λαθρομετανάστευση – παρεμπόριο – έκτακτα “χαράτσια” που θεσπίζει η κυβέρνηση – ανεργία… δεν είναι παρά οι βασικότεροι πυλώνες των προβλημάτων που συνθέτουν την καθημερινότητα στην πόλη, μέσα σε ένα χαοτικό μωσαϊκό προβλημάτων που προκύπτουν από την αναλγησία, την αδράνεια και την προδοτική στάση της Πολιτείας. 

Σκοπός της συγκεκριμένης ενημερωτικής εκστρατείας ήταν να ενημερώσει τους συμπολίτες μας, πως η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, με προμετωπίδα της την Ελληνική Αυγή θα είναι παρούσα στις επερχόμενες δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, με σκοπό να δώσει άμεση και οριστική λύση στα προβλήματα που ταλανίζουν τον τόπο μας. Με πραγματική όρεξη και διάθεση για την τελική λύση των απανταχού προβλημάτων, η Ελληνική Αυγή διεκδικεί την ψήφο των Ελλήνων σε όλη τη χώρα, επενδύοντας σε νέες ιδέες και νέους ανθρώπους στην πολιτική σκηνή, καθαρούς από κάθε μορφής πολιτικά και οικονομικά σκάνδαλα.
Νομαρχιακή Διοίκηση Θεσσαλονίκης
Καζαντζάκη 4, περιοχή Δικαστηρίων, Θεσσαλονίκη
ανοιχτά κάθε Τετάρτη & Παρασκευή, 18:00-22:00
τηλ.: 2310-521842 & 6970138893