Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Ανθρωπιστική δράση από την Τ.Ο. ΠΑΤΡΩΝ

Ανθρωπιστική δράση πραγματοποιήθηκε το τριήμερο της Τετάρτης, Πέμπτης και Παρασκευής (2-4/4) από τους συναγωνιστές της Τ.Ο. Πατρών.Όπως είχε δεσμευτεί ο υπεύθυνος της τοπικής και επικεφαλής της παράταξης "Ελληνική Αυγή για τη Δυτική Ελλάδα" συναγωνιστής Χρήστος Ρήγας, από την Τοπική μας στην Πάτρα διανεμήθηκαν αγαθά όπως αλεύρι, ελιές, γάλα εβαπορέ και ζυμαρικά, ενώ σε μερικές ιδιαίτερες περιπτώσεις και νωπά προϊόντα σε οικογένειες όπου είχαν ανάγκη. Τα αγαθά διανεμήθηκαν τόσο στα γραφεία της τοπικής μας την Τετάρτη, όσο και σε επισκέψεις που πραγματοποίησαν, διακριτικά και με αξιοπρέπεια στα  σπίτια τους, την Πέμπτη και την Παρασκευή.


Ήταν μία δράση η οποία στηρίχτηκε στην άμεση κινητοποίηση των υπευθύνων της τοπικής μας, αλλά προπαντός στην αστείρευτη αγάπη των συναγωνιστών και όλων αυτών των συνανθρώπων μας, που από το υστέρημά τους έτειναν χείρα βοηθείας προκειμένου να ανακουφιστούν, όσο το δυνατόν, οι δοκιμαζόμενοι συνάνθρωποί μας.



Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης για την Δυτική Ελλάδα, συναγωνιστής Χρήστος Ρήγας είπε: "Όπως είχα πει και στο παρελθόν, το να ξεκινήσω ένα παραλήρημα υποσχέσεων και "δηλώσεων" είναι το μόνο εύκολο, αλλά από υποσχέσεις χορτάσαμε και αν μη τί άλλο, τα αποτελέσματα τα είδαμε. Τώρα που το σάπιο σύστημα καταρρέει και ανοίγει πλέον ο δρόμος της τιμωρίας τους και της λύτρωσής μας, εμείς οι συναγωνιστές, "οι τελευταίοι πιστοί", πρέπει να μείνουμε ενωμένοι όσο ποτέ και να στηρίζουμε τον συνάνθρωπό μας, γιατί στον αγώνα για την Πατρίδα, προέχει πάντα ο δοκιμαζόμενος Έλληνας και όχι οι τίτλοι και οι θέσεις".

Τέλος, σε δηλώσεις του για λογαριασμό της Τ.Ο. Πάτρας, ο συναγωνιστής Ανδρέας Νικολακόπουλος ευχαρίστησε τους φορείς και τους ιδιώτες που από το υστέρημά τους βοήθησαν να συγκεντρωθούν όλα αυτά τα αγαθά και να εκφράσει την ικανοποίησή του που σε καιρούς που δικτατορικά "κόβονται" κάθε είδους επιχορηγήσεις στη Χρυσή Αυγή, αυτή πάντα πιστή στις εντολές του αρχηγού μας δεν πρόκειται ποτέ να αφήσει κανέναν Έλληνα στο έλεος των προδοτών και μισελλήνων πολιτικάντηδων.

T.O. Πάτρας
Γούναρη 54
6948550798