Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Το Μεσολόγγι έστειλε το αγωνιστικό μήνυμα της Νίκης στις αυτοδιοικητικές εκλογές - Φωτορεπορτάζ


Το Μεσολόγγι έστειλε το αγωνιστικό μήνυμα της Νίκης στις αυτοδιοικητικές εκλογές - ΦωτορεπορτάζΜέσα σε μια ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα από εκατοντάδες υποστηρικτές και φίλους της Χρυσής Αυγής πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία η παρουσίαση του υποψηφίου περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος και του υποψηφίου δημάρχου Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου.








Την εκδήλωση άνοιξε ο Συναγωνιστής Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης, ο οποίος διεμήνυσε πως τα ψηφοδέλτια της "Ελληνικής Αυγής" για την Δυτική Ελλάδα και την Ιερά Πόλη του Μεσολογγίου θα είναι νικηφόρα!

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο υποψήφιος δήμαρχος Μεσολογγίου, Δημήτρης Μακρής, ο οποίος τόνισε πως σκοπός των Συναγωνιστών είναι να αλλάξουν την δύσκολη καθημερινότητα των Ελλήνων πολιτών, κάνοντας ιδιαίτερη νύξη στο ακατάλληλο νερό. Παράλληλα, έδωσε το στίγμα για αγωνιστική διεκδίκηση των δικαιωμάτων των κατοίκων με γνώμονα την διαφάνεια.

Από την πλευρά του ο Συναγωνιστής Χρήστος Ρήγας, ως υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος παρουσίασε τις πρώτες κινήσεις της "Ελληνικής Αυγής για την Δυτική Ελλάδα" μόλις αναλάβει την διοίκηση της Περιφέρειας.

Στην συνέχεια παρουσιάστηκαν κατά σειρά οι υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες:
Λεωνίδας Σταθόπουλος, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας

Κοκκότη Γεωργία - Αρετή, υποψήφια αντιπεριφειάρχης Αχαΐας (μητέρα 4 παιδιών από τα μαρτυρικά Καλάβρυτα)

Νίκος Κρέσπης, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ηλείας

Ο βουλευτής Αχαΐας Μιχάλης Αρβανίτης κατέδειξε την πολιτική και δικαστική σκευωρία πίσω από τις παράνομες διώξεις της Χρυσής Αυγής.

Ο Συναγωνιστής Ηλίας Παναγιώταρος από την πλευρά του τόνισε πως η Χρυσή Αυγή θα βρίσκεται στο πλευρό των δοκιμαζόμενων Ελλήνων, όπως σήμερα στην Κεφαλονιά, αλλά και σε όλη την επικράτεια ακόμα και τώρα που έχει κοπεί η κρατική χρηματοδότηση. Παράλληλα παρουσίασε τον υποψήφιο δήμαρχο Κάτω Αχαΐας, Γεώργιο Τσούση.

Τέλος, ο Συναγωνιστής Ηλίας Κασιδιάρης επεσήμανε πως παρά τον βρώμικο πόλεμο κράτους και παρακράτους, αλλά και την λασπολόγηση και την φίμωση από τα κανάλια της διαπλοκής, οι υποψήφιοι της Χρυσής Αυγής προηγούνται και θα πετύχουν μεγάλες νίκες στους περιφέρειες και τους δήμους της επικράτειας.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τους εκατοντάδες παρευρισκόμενους να ψάλλουν σε στάση προσοχής τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο της Χρυσής Αυγής.