Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Κοπή πίτας στα γραφεία της Τ.Ο. Πατρών



Μέσα σε εορταστικό κλίμα και στα κατάμεστα από φίλους και υποστηρικτές γραφεία μας, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίττας της Τ.Ο. Πάτρας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή.
Οικοδεσπότες, ο συναγωνιστής βουλευτής Αχαΐας  Μιχαήλ Αρβανίτης, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος συναγωνιστής Χρήστος Ρήγας και η πανέμορφη υποψήφια αντιπεριφερειάρχης για το Νομό Αχαΐας, συναγωνίστρια Γιούλη Κοκκότη.
Φιλοξενούμενοι, ο βουλευτής Β’ Αθηνών συναγωνιστής Ηλίας Παναγιώταρος και ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας συναγωνιστής Κώστας Μπαρμπαρούσης.

ΟΙ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
Ο συναγωνιστής Ηλίας Παναγιώταρος,  παρουσίασε τους υποψήφιους για την περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος στο Νομό Αχαΐας και ευχήθηκε καλή επιτυχία στον αγώνα τους, υπενθυμίζοντας την εντολή  του αρχηγού μας:  “Προπαντός μη ρίχνετε τους τόνους. Υψώστε τους ως τα ουράνια. Φτύστε τους δειλούς και τους λιποτάκτες, που κρύβονται  την ώρα της Μάχης”.
Ο συναγωνιστής Κώστας Μπαρμπαρούσης,  θεώρησε τη νίκη της Χρυσής Αυγής στην περιφέρειά μας δεδομένη, μολονότι οι εκλογικές περιφέρειες σε κάθε Νομό θεωρούνται δύσκολες. Εκεί η Χρυσή Αυγή θα δώσει τον σκληρό της αγώνα και θα ανταπεξέλθει κερδοφόρα.
Ο συναγωνιστής Μιχαήλ Αρβανίτης, μίλησε για το δύσκολο νομικό αγώνα που δίνει η Χρυσή Αυγή για να αποκρούσει τα βέλη του «αντισυνταγματικού τόξου». Όπως χαρακτηριστικά είπε κι ο ίδιος: “σκάβουν για μας ένα λάκκο τόσο μεγάλο και βαθύ, χωρίς να ξέρουν οι ταλαίπωροι ότι στο τέλος αυτοί οι ίδιοι είναι που θα πέσουν μέσα”.
Ο συναγωνιστής Χρήστος Ρήγας, υποσχέθηκε να μη βρουν ησυχία όσοι προσπαθήσουν να εμποδίσουν το έργο που προτίθεται να κάνει ως περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος, ενώ η συναγωνίστρια Γιούλη Κοκκότη, που αναλαμβάνει ίσως τη δυσκολότερη από τις αντιπεριφέρειες, αυτή της Αχαΐας, δήλωσε ότι παίρνει δύναμη από τον αγώνα που δίνει ο αρχηγός μας και οι άδικα προφυλακισμένοι συναγωνιστές μας.
Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΤΑΣ
Μετά την δέηση που έψαλλε ο εφημέριος της ενορίας Παντανάσσης π. Κωνσταντίνος, έκοψε το πρώτο κομμάτι για τον Παντοκράτορα Ιησού Χριστό. Αμέσως μετά, ο βουλευτής Αχαΐας κ. Αρβανίτης, έκοψε τα επόμενα κομμάτια, για την λατρεμένη πατρίδα μας την Ελλάδα, για τη Χρυσή Αυγή και τέλος για τον αρχηγό μας Νικόλαο Μιχαλολιάκο, μέσα σε καταιγισμό χειροκροτημάτων.
Ο συναγωνιστές, ευδιάθετοι όπως πάντα και με κέφι για “πειράγματα” σχολίαζαν τα πάντα. Από  το μαχαίρι της πίττας, μέχρι και  τo συναγωνιστή Παναγιώταρο. Δεν έλειψαν τα αστεία και τα γέλια, η ατμόσφαιρα ήταν χαρούμενη, αλλά στην ουσία, μέσα σ’ αυτή την ατμόσφαιρα, οι συναγωνιστές πέρασαν το  μήνυμα, ότι σ’ αυτές τις εκλογές ΟΛΟΙ πρέπει να δώσουμε το δικό μας αγώνα για να μη πάει καμία ψήφος χαμένη.
Ο κόσμος, οι φίλοι, για μία ακόμη φορά αγκάλιασαν τους βουλευτές, φωτογραφήθηκαν, αντάλλαξαν κουβέντες μαζί τους και ευχήθηκαν ότι καλύτερο για την πορεία της Χρυσής Αυγής προς τη νίκη.
Τέλος, η ιερότερη στιγμή, σε στάση προσοχής όλοι έψαλλαν δυνατά τον ύμνο της Χρυσής Αυγής και τον Εθνικό μας Ύμνο.