Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Αίγιο: Κοπή της Βασιλόπιτας


Μέσα σε εορταστικό κλίμα και με έντονη χιουμοριστική διάθεση, οι Βουλευτές, τα στελέχη, αλλά και οι περίπου Εξήντα φίλοι και υποστηρικτές του Λαϊκού Συνδέσμου από την Τοπική Οργάνωση  Αιγίου,  οι οποίοι γέμισαν ασφυκτικά για ακόμη μια φορά τα γραφεία, έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα το προηγούμενο Σαββάτο. 

Παρόντες ήταν οι συναγωνιστές βουλευτές Αχαΐας Μιχαήλ Αρβανίτης, Αιτωλ/νίας Κων/νος Μπαρμπαρούσης και Β' Θεσσαλονίκης Πολύβιος Ζησιμόπουλος "πρώην αντισυνταγματάρχης των Ειδικών Δυνάμεων", ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτ. Ελλάδας Χρήστος Ρήγας με τον συνδυασμό "Ελληνική Αυγή", η υποψήφια αντιπεριφεριάρχης για το νομό Αχαΐας Γεωργία (Γιούλη) Κοκκότη και, φυσικά, ο οικοδεσπότης και υπεύθυνος της τοπικής Αιγίου, συναγωνιστής Βασίλης Μερτής

Στις ομιλίες τους οι συναγωνιστές βουλευτές ευχήθηκαν μία καλή και δημιουργική χρονιά για τους αγώνες της Χρυσής Αυγής, για τη δικαίωση του Αρχηγού και των προφυλακισμένων συναγωνιστών μας και το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στους συναγωνιστές υποψήφιους για την περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, Χρήστο Ρήγα και Γιούλη Κοκότη.

Τον λόγο αρχικά πήρε ο συναγωνιστής Βασίλης Μερτής, ο οποίος ευχαρίστησε εκ μέρους των συναγωνιστών του Αιγίου, για την ανταπόκριση και την τιμή που έκαναν οι συναγωνιστές βουλευτές και οι υποψήφιοι της περιφέρειας για την εκδήλωση της τοπικής, ευχήθηκε κάθε καλύτερο γι αυτούς και τις οικογένειές τους και υποσχέθηκε πιο δυνατούς αγώνες για τη Χρυσή Αυγή στην Αιγιάλεια αλλά και την Αχαΐα. Στην συνέχεια έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα στους "φίλους μας" τους δημοσιογράφους όπως τους αποκάλεσε. Συγκεκριμένα είπε: Αγαπητοί εχθροί η Χρυσή Αυγή είναι ένα κίνημα ιδεολογικό στο οποίο δεν υπάρχουν διαφορές μεταξύ των συναγωνιστών. Η Χρυσή Αυγή  δεν ανήκει στο δημοκρατικό σας τόξο, Η Χρυσή Αυγή  ανήκει στις πυρωμένες καρδιές των Ελλήνων.



Βασίλης Μερτής Γραμματέας Τ.Ο. Αιγίου

Ο συναγωνιστής Χρήστος Ρήγας, πλέον με διαφορετικό αέρα τόνισε ότι η πλάστιγγα στη Δυτική Ελλάδα ολοένα και γέρνει προς το μέρος της "Ελληνικής Αυγής", ολοένα ο κόσμος εμπιστεύεται τη Χρυσή Αυγή και δεν έκρυψε το θαυμασμό και τη συγκίνησή του στην ανταπόκριση των κατοίκων της Αιγιαλείας, οι οποίοι νωρίτερα το μεσημέρι στην κυριολεξία αγκάλιασαν αυτόν και τους συναγωνιστές που στα πλαίσια δράσης της τοπικής τους επισκεύτηκαν και συζήτησαν μαζί τα προβλήματά τους.


Χ. Ρήγας Υποψήφιος Περιφερειάρχης

Η συναγωνίστρια Γιούλη Κοκκότη, δήλωσε ότι ο συνδυασμός "Ελληνική Αυγή για τη Δυτ. Ελλάδα" είναι απόλυτα έτοιμος και ατσαλωμένος προκειμένου να κάνει ότι καλύτερο μπορεί για την περιφέρεια, σε αντίθεση με τους διεφθαρμένους πολιτικάντηδες που υλοποιούσαν τα σχέδια των αφεντικών τους

Γ. Κοκοτή Υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας

Ο συναγωνιστής Κων/νος Μπαρμπαρούσης για μία ακόμη φορά έδειξε απόλυτη εμπιστοσύνη στην υποψηφιότητα του Χρήστου Ρήγα, χαρακτηρίζοντάς τον τον πιο κατάλληλο άνθρωπο για την Δυτική Ελλάδα, αφού γνωρίζει τα προβλήματα τόσο της Αιτωλ/νίας λόγω καταγωγής, της Αχαΐας αφού είναι και υπεύθυνος στην Τ.Ο. Πάτρας, αλλά και της Ηλείας, αφού έχει ένα πολύ καλό δίκτυο συνεργατών εκεί.


Κ. Μπαρμπαρούσης βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας

Ο συναγωνιστής Πολύβιος Ζησιμόπουλος δεν παρέλειψε να στηλιτεύσει και να κατακρίνει τη στάση του  υπουργού Χρυσοχοΐδη και των "μαύρων κορακιών". Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στην ομιλία του για το δρόμο "καρμανιόλα" του Αιγίου στο ύψος της Παναγοπούλας, ότι "υπάρχει τόσο χάλια οδικό δίκτυο κι όμως ο Έλληνας το χρυσοπληρώνει με διόδια-φωτιά". Επίσης αναφέρθηκε με ειρωνικό ύφος στις σημάνσεις μετά το Κιάτο οι οποίες συγκεκριμένα προειδοποιούν τον οδηγό για θανατηφόρα ατυχήματα, ο συναγωνιστής συμβούλεψε χιουμοριστικά τους ακροατές ότι όταν βλέπουν τις σημάνσεις αυτές να κάνουν τον σταυρό τους, ώστε να φτάνουν ζωντανοί στους προορισμούς τους. Τέλος έδωσε δύναμη στους ακροατές λέγοντας τους ότι, ο μοναδικός μας σύμμαχος είναι η αλήθεια η οποία αργά η γρήγορα θα λάμψει.


Πολύβιος Ζησιμόπουλος βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης


Ο συναγωνιστής Μιχάλης Αρβανίτης, για μια ακόμη φορά, "υποσχέθηκε" ότι μόλις η Χρυσή Αυγή έρθει στην εξουσία, θα φτιάξει το οδικό δίκτυο επανιδρύοντας... τις ΜΟΜΑ και επανδρώνοντάς τις με όλους αυτούς τους μεγαλοεργολάβους και τα τσιράκια τους που τόσα χρόνια κατέτρωγαν την Ελληνική περιουσία. 


Μιχάλης Αρβάνιτης βουλευτής Αχαΐας

Φωτογραφικό υλικό:


Η Βασιλόπιτα μας 


Κ. Μπαρμπαρούσης κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα

Ο Πολύβιος πειράζει χιουμοριστικά τον Χ. Ρήγα για τους δρόμους του νομού μας.


Μ. Αρβανίτης αναφορά για τους σύγχρονους ψευτοεπαναστάτες της μαμάς Μόσχας

 Φωτογραφία του κόσμου από ένα κομμάτι της αίθουσας



Με οδηγό τον Αρχηγό αγωνιζόμαστε για μια νέα ανεξάρτητη και κυρίαρχη Ελλάδα!