Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΑΤΡΑ: Εκατοντάδες Εθνικιστές απάντησαν δυναμικά σε κράτος και παρακράτος - ΦΩΤΟ


ΠΑΤΡΑ: Εκατοντάδες Εθνικιστές απάντησαν δυναμικά σε κράτος και παρακράτος - ΦΩΤΟ,ΒΙΝΤΕΟ

Χέρι-χέρι με τους αναρχικούς η αστυνομία της μνημονιακής συγκυβέρνησης. Όλοι ενωμένοι ενάντια στην Χρυσή Αυγή. Τίποτα δεν σταματά τους Εθνικιστές


Διασύρθηκε απόψε η κυβέρνηση και το ανθελληνικό ΠΡΟ-ΠΟ. Αφού απαγόρευσαν κάθε συνάθροιση στην κεντρική πλατεία των Πατρών (για να μην πραγματοποιηθεί η νόμιμη πολιτική εκδήλωση της Χρυσής Αυγής) στη συνέχεια πήραν απ’ το χεράκι τους αναρχικούς και τους πήγαν στον χώρο, όπου την φύλαξή τους ανέλαβαν οι διμοιρίες των ΜΑΤ. Στην Ελλάδα οι απαγορεύσεις ισχύουν μόνο για τους Εθνικιστές. Το κράτος φυλάει ως κόρην οφθαλμού το παρακράτος και αυτό απεδείχθη και σήμερα στην Πάτρα.

Το νομικό τμήμα της Χρυσής Αυγής θα καταθέσει άμεσα μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου παράγοντα της αστυνομίας για παράβαση καθήκοντος. Πρώτος απ’ όλους όμως θα τους καταδικάσει ο ελληνικός λαός, αφού τους είδε για μία ακόμη φορά να υποθάλπουν τους τρομοκράτες και να χτυπούν με παράνομες απαγορεύσεις το Εθνικιστικό Κίνημα.

Η απάντηση της Χρυσής Αυγής δόθηκε άμεσα από εκατοντάδες Εθνικιστές που έδωσαν δυναμικό παρόν στην συγκέντρωσή μας σε κεντρικό σημείο της πόλης. Κάτω από τα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης Πατρών βρέθηκαν από νωρίς οι Αχαιοί συναγωνιστές, περιφρούρησαν τον χώρο, έδωσαν δυναμικό παρόν.

Η πολιτική εκδήλωση που ακολούθησε αγκαλιάστηκε από τους συμπολίτες μας, που αδιαφόρησαν για την τρομοκρατία κράτους και παρακράτους. Χαιρετισμούς απηύθυναν οι συναγωνιστές Ρήγας, Αρβανίτης, Μίχος, Παππάς και Κασιδιάρης. Η εκδήλωση έκλεισε με τον εθνικό μας ύμνο και με τα εθνικιστικά συνθήματα να δονούν την ατμόσφαιρα.