Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

Ηλίας Παναγιώταρος στο Ράδιο Γάμμα: Ο Σύριζα υπογράφει νέο μνημόνιο ενάντια στη βούληση του Ελληνικού λαού - ΒΙΝΤΕΟ

Ο συναγωνιστής και βουλευτής Β΄ Αθήνας Ηλίας Παναγιώταρος μίλησε στην εκπομπή του Μιχάλη Μπαϊρακτάρη στο «Ράδιο Γάμμα» σχετικά με την σκευωρία της Χρυσής Αυγής και την γενικότερη πολιτική κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα.
Αρχικά αναφέρθηκε στις δικαστικές εξελίξεις σχετικά με την ανυπόστατη και αστεία κατηγορία της εγκληματικής οργάνωσης τονίζοντας ότι ασκήθηκε κατόπιν πολιτικών εντολών και παρεμβάσεων από την προηγούμενη συγκυβέρνηση. Σημείωσε πως υπάρχει ήδη απαλλακτική εισήγηση του αρμόδιου εφέτη η οποία για πρώτη φορά στα χρονικά της χώρας δεν ψηφίστηκε.

Παράλληλα έκανε αναφορά στην σύμβαση του Παλέρμο, η οποία γράφει συγκεκριμένα τι ακριβώς είναι η «εγκληματική οργάνωση» και ενώ την έχει ψηφίσει η χώρα μας, κατά παράβαση του νόμου δεν εφαρμόζεται γιατί καταρρίπτεται η ανυπόστατη κατηγορία κατά της Χρυσής Αυγής, αφού δεν έχει προκύψει οικονομικό όφελος, μετά από τον εξονυχιστικό έλεγχο του ΣΔΟΕ.
Σχετικά με τις περίφημες διαπραγματεύσεις της συγκυβέρνησης Σύριζα - Αν.Ελ. με τους «θεσμούς» είπε ότι δεν έχουν κανένα δικαίωμα να προδώσουν την βούληση του Ελληνικού λαού που στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου εκφράστηκε αντιμνημονιακά. Η κυβέρνηση είναι έτοιμη να υπογράψει το νέο μνημόνιο που θα το μετονομάσει ως «συμφωνία»  υποθηκεύοντας το μέλλον των παιδιών μας, είπε χαρακτηριστικά.