Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΜΑΣ




   _________________________________________________________________________________
  Κατόπιν δημοσιευμάτων ότι την Τετάρτη 10/07/2013,  μέλη του πενταμελούς συμβουλίου της Τ.Ο. Πάτρας συνεπλάκησαν κατά τη διάρκεια συμβουλίου και ένας εξ’ αυτών “τράβηξε” όπλο, έχουμε να επισημάνουμε τα κάτωθι:
   Για μία ακόμη φορά, μας θλίβει το γεγονός του ξεπεσμού των δημοσιευμάτων και αυτών που τα προβάλλουν. Τα Μ.Μ.Ε., οι καναλάρχες κι όλο το σάπιο και διεφθαρμένο καθεστώς, κάνουν ότι μπορούν η πατρίδα μας να μείνει υπόδουλη.
   Τέτοια εμετικά και άθλια ρεπορτάζ είναι μέρος του οργανωμένου εγκλήματος κατά του λαού. Ο διαρκής ψυχολογικός πόλεμος, είναι χειρότερος και από τον ακαριαίο θάνατο. Οι Έλληνες που βλέπουν και προσδοκούν την σωτηρία της πατρίδας μας από το κίνημά μας γίνονται ακούσια θύματα της πιο μαύρης προπαγάνδας. Θέλουν πάση θυσία να καταρρεύσει η Ελληνική κοινωνία. Η ελπίδα που ακούει στο όνομα ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, δεν πρόκειται να σβήσει για κανέναν  Έλληνα. Πιστόλι δεν έχει στρέψει ποτέ κανένας χρυσαυγίτης εναντίον κανενός. Επεισόδιο στην Τ.Ο. Πάτρας δεν έγινε. Οι συναγωνιστές Παναγιώταρος και Λαγός ΔΕΝ ήρθαν στην Πάτρα να σβήσουν καμιά φωτιά. Το μεσημέρι της Κυριακής, μόνο ο συναγωνιστής Ηλίας Παναγιώταρος, ερχόμενος από το Φενεό Κορινθίας όπου έγινε κατάθεση στεφάνου, πέρασε για λίγο από τα γραφεία της τοπικής και αμέσως μετά μετέβη στη Βάρδα Ηλείας για τα εγκαίνια των νέων γραφείων του κινήματός μας.
   Περιοδείες, δράσεις, εγκαίνια νέων γραφείων, ενημέρωση για την ιδεολογία και τις πολιτικές μας θέσεις σε κάθε γωνιά της Πατρίδας μας, είναι ο αγώνας των τοπικών οργανώσεων ανά τη επικράτεια.
   Τα πιστόλια τα αφήνουμε γι αυτούς που σε στιγμές αυτοκριτικής ίσως αποφασίσουν να τα στρέψουν προς τους εαυτούς τους.



       Πάτρα 15 Ιουλίου 2013                                                      ΧΡΗΣΤΟΣ Α. ΡΗΓΑΣ                                                                                              Μέλος Κεντρικής Επιτροπής
                                                                                     Υπεύθυνος Περιφέρειας Δυτ. Ελλάδος