Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2013

Εκατοντάδες Έλληνες στα εγκαίνια των νέων γραφείων της Χρυσής Αυγής στην Βάρδα Ηλείας

Εκατοντάδες Έλληνες στα εγκαίνια των νέων γραφείων της Χρυσής Αυγής στην Βάρδα Ηλείας

Περισσότεροι από 300 Έλληνες έδωσαν το παρόν στα εγκαίνια του γραφείου μας του Πυρήνα Βάρδας Ηλείας το απόγευμα της Κυριακής. Ακόμα μία Εθνικιστική γωνιά που θα συμβάλλει στον απελευθερωτικό αγώνα της Χρυσής Αυγής που συγκινεί πέραν του ενός εκατομμυρίου Ελλήνων αυτή την στιγμή.
Αμέσως μετά τον καθιερωμένο αγιασμό, την εκδήλωση άνοιξε ο υπεύθυνος του Πυρήνα Βάρδας, συναγωνιστής Α. Σπαντιώτης, ενώ χαιρετισμούς απεύθυναν προς τους συγκεντρωμένους ο Συναγωνιστής Ν. Κρέσπης και ο υπεύθυνος περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, Χ. Ρήγας. Στη συνέχεια τον λόγο πήραν οι βουλευτές του Κινήματος Κ. Μπαρμπαρούσης, Μ. Αρβανίτης και Η. Παναγιώταρος οι οποίοι με τον άμεσο λόγο τους απευθύνθηκαν στον αγροτικό κόσμο της περιοχής και τόνισαν τον αντιμνημονιακό χαρακτήρα του αγώνα μας.
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τον Εθνικό μας Ύμνο που αντήχησε στους δρόμους μιας κατεχόμενης περιοχής, που όμως το βράδυ της Κυριακής ήταν ξανά Ελληνική. Οι Συναγωνιστές στη Βάρδα θα δώσουν την μάχη κάτω από τα λάβαρα της Χρυσής Αυγής μέχρι την Τελική Νίκη.