Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

Ασφυκτικά γεμάτα τα γραφεία της Τ.Ο. Αιγίου

Ομιλία πραγματοποιήθηκε με θέμα τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων ημερών το Σάββατο 22 Ιουνίου στα γραφεία της Τοπικής οργάνωσης του Λαϊκού Συνδέσμου στο Αίγιο. Βροντερό παρών έδωσε πλήθος κόσμου από την Αιγιαλεία και τις ευρύτερες περιοχές γεμίζοντας τα γραφεία της τοπικής μας.

Τον λόγο πηρέ πρώτος ο Γραμματέας της Τ.Ο. Μερτής Βασίλειος ο όποιος καλωσόρισε και απεύθυνε χαιρετισμό στους Συναγωνιστές Χρήστο Ρήγα, Ευστάθιο Μπούκουρα και Μιχαήλ Αρβανίτη. Στην συνεχεία σχολίασε τα πρόσφατα θλιβερά γεγονότα τα όποια δημιούργησαν για άλλη μια φορά τα αγαπητά παιδία του Σύριζα στην πόλη μας καθώς και τις φθορές που προκάλεσαν στις περιούσιες των συμπολιτών μας.



Αμέσως μετά το μέλος της κεντρικής επιτροπής και υποψήφιος περιφερειάρχης Νοτιοδυτικής Ελλάδας, συναγωνιστής Χρηστός Ρήγας σχολίασε την πολιτική επικαιρότητα ενώ αναφέρθηκε για την λάσπη την όποια δέχεται συστηματικά το κίνημα μας από τα Μέσα Μαζικής Παραπληροφόρησης και παραπλάνησης του Ελληνικού λαού.



Στην συνεχεία, ο συναγωνιστής και βουλευτής Κορινθίας Ευστάθιος Μπούκαρας με έναν πύρινο απλό λόγο μέσα από την κάρδια του, κάλυψε το κύριο μέρος της ομιλίας. Αναφέρθηκε στα πρόσφατα γεγονότα της ΕΡΤ, καθώς και για την Ελληνική Νεολαία την όποια πρέπει να κρατήσουμε με νύχια και με δόντια όπως τόνισε στην πατρίδα μας διότι είναι το μέλλον της Ελλάδας και ο λόγος για τον όποιο δίνουμε αυτό τον αγώνα.



Τέλος, τον λόγο έλαβε ο συναγωνιστής Μιχαήλ Αρβανίτης ο οποίος και ανέλυσε την προκλητική επίθεση την όποια δέχτηκε ο ίδιος από την βουλευτή του ΚΚΕ Λιάνα Κανελλή στην επιτροπή θεσμών και διαφάνειας. Τόνισε πως η μονή ελπίδα της πατρίδας μας είναι οι Έλληνες Εθνικιστές, ενώ επισήμανε πως μόνο η Χρυσή Αυγή αγωνίζεται για την Ελλάδα, ενώ τα υπόλοιπα κόμματα του λεγόμενου συνταγματικού τόξου αναφέρουν πως αγωνίζονται για την "δημοκρατία"