Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

Ομιλία στα γραφεία της Τ.Ο Πατρών , κεντρικοί ομιλητές τα μέλη της κοινοβουλευτικής ομάδας, Ευστάθιος Μπούκουρας και Μιχαήλ Αρβανίτης και υποψήφιος Περιφεριάρχης Νοτιοδυτικής Ελλάδας Χρήστος Ρήγας

    

Την Κυριακή 24 Ιουνίου 2013, στα γραφεία της Τ.Ο. Πάτρας, πραγματοποιήθηκε ομιλία με καλεσμένο τον συναγωνιστή βουλευτή Κορινθίας, Μπούκουρα Ευστάθιο, με θέμα τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις των τελευταιων ημερών.
    Πρώτος, τον λόγο πήρε το μέλος της κεντρικής επιτροπής και υποψήφιος Περιφεριάρχης Ν.Δ. Ελλάδας, συναγωνιστής  Χρήστος Ρήγας, ο οποίος και καυτηρίασε τον  προκλητικό και συκοφαντικό χαρακτηρισμό του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, όπου σε ρεπορτάζ του  χαρακτήρισε τους Χρυσαυγίτες ως «φασίστες», δηλώνοντας ότι οι χρυσαυγίτες δεν το βάζουν κάτω. Όση λάσπη και να ρίξουν η Χρυσή Αυγή προχωρά μπροστά και μέρα με τη μέρα γίνεται και πιο δυνατή.
    Στη συνέχεια τον λόγο έλαβε ο συναγωνιστής Μιχάλης Αρβανίτης που κι αυτός επεσήμανε ότι επιχειρήματα κατά της Χρυσής  Αυγής δεν υπάρχουν, παρα μόνο  “ετικέτες” υβριστικές και συκοφάντισης. Για το θόρυβο που έχει προκύψει σχετικά με το “ολοκαύτωμα”, χαρακτήρισε αυτό ως μία προσπάθεια γενοκτονίας και μόνο. Μια προσπάθεια γενοκτονίας σαν κι αυτή κατά του Ποντιακού Ελληνισμού και  των Ελλήνων της Σμύρνης, των Ελλήνων της Κων/πολης και  των Κυπρίων αγωνιστών και  που κανένα μέσο, ιστοσελίδα , βιβλίο ή κείμενο δεν αναγνώρισε πουθενά.
    Το κύριο μέρος της ομιλίας κάλυψε ο συναγωνιστής Ευστάθιος Μπούκουρας,  όπου και αναφέρθηκε στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων ημερών.  Πιο συγκεκριμένα, αναφερθηκε στη νεολαία, τη συνεχώς αυξανόμενη ανεργία και τη μετανάστευση. Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Εάν επιτρέψουμε να φύγουν τα παιδιά μας από τον τόπο μας, θα έχουμε αποτύχει σαν γονείς. Είμαστε εδώ για να κρατήσουμε το μέλλον της πατρίδας μας, τη νεολαία μας. Η Ελλάδα έχει ανάγκη τα παιδιά της».   
    Για το κλείσιμο της “αμαρτωλής” ΕΡΤ, κατήγγειλε όχι μόνο την ίδια,  αλλά και όλο το παρακράτος των ιδιωτικών ΜΜΕ που εκπέμπουν παρανόμως από κρατικές ραδιοσυχνότητες και που κανένα από αυτά δεν πληρώνει τις εισφορές  του στα ασφαλιστικά ταμεία και τους δημόσιους οργανισμούς όπως η Δ.Ε.Η., με αποτελεσμα όλο αυτό το συσσωρευμένο χρέος να βαραίνει ευπαθείς ομάδες συνανθρώπων μας όπως άνεργους, πολύτεκνους, ασθενείς. κ.λ.π.
    Σε σχόλια περί  ρατσισμού, παραδέχτηκε ότι δεν είναι ρατσισμός το να βοηθάς μόνο τους Έλληνες, γιατί μόνο αυτοί υποφέρουν. Υπογράμμισε ότι δεν πρόκειται να δώσει ποτέ και τίποτα, σε κανέναν άλλο, μέχρι να πάψει και ο τελευταίος  Έλληνας  να υποφέρει από την  εξαθλίωση  που του επέβαλε το ΔΝΤ.
    Στο φλέγον θέμα των ραγδαίων πολιτικών εξελίξεων των τελευταίων ημερών, υποστήριξε ότι μόνο η Χρυσή Αυγή δε φοβάται τις εκλογές και ότι είναι έτοιμη ανα πάσα στιγμή και ώρα να ανταπεξέλθει νικηφόρα μέσα από αυτές. Ο αρχηγός Νίκος Μιχαλολιάκος, δεν πρόδωσε ποτέ τις ιδέες του κινήματος και δικαιώθηκε, είναι ο νέος χαρισματικός ηγέτης ο οποίος και θα ελευθερώσει την πατρίδα.  Ολοκληρώνοντας την ομιλία του ο συναγωνιστής Μπούκουρας, επεσήμανε ότι ο Ελληνικός λαός ξυπνάει από το λήθαργό του, ξαναστέκεται στα πόδια του, το εθνικιστικό ποτάμι ολοένα και δυναμώνει και ότι στο τέλος η πατρίδα μας  θα ελευθερωθεί.
 Ακολούθησε συζήτηση και η ομιλία έκλεισε με τους συναγωνιστές να ψάλλουν τον
Εθνικό μας  Ύμνο.



Πάτρα 24 Ιουνίου 2013