Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Δελτίο Τύπου

 
Κυριακή 16 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια των νέων γραφείων της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στον κεντρικότερο δρόμο της Πάτρας, στη λεωφόρο Γούναρη 54.
Τα νέα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης, αποδείχτηκαν πολύ μικρά για να υποδεχτούν τους οπαδούς και φίλους του κινήματός μας που συνέρευσαν κατά εκατοντάδες.
Οι συναγωνιστές Ηλίας Παναγιώταρος και Ηλίας Κασιδιάρης απευθύνθηκαν στους οπαδούς μας που μετέτρεψαν την τελετή των εγκαινίων σε ανοιχτή συγκέντρωση κλείνοντας την λεωφόρο Γούναρη.
Το κάστρο της Πάτρας των λαθρομεταναστών, των αναρχοφασιστών και του μεγαλύτερου κομματικού πελατολογίου της χώρας “έπεσε”!
Στην εκδήλωση απεύθυνε χαιρετισμό το μέλος της κεντρικής επιτροπής και υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος Χρήστος Ρήγας, καθώς επίσης και ο τοπικός βουλευτής Μιχάλης Αρβανίτης.
Οι ομιλητές αναφέρθηκαν στην τρέχουσα πολιτική κατάσταση όπου όπως τόνισαν, “η Πάτρα μας ανήκει”, ότι ο Λαϊκός Σύνδεσμος ανεβαίνει σε όλες τις δημοσκοπήσεις και ότι είμαστε πανέτοιμοι να τους αντιμετωπίσουμε όποτε και να προκηρυχτούν εκλογές. Υπογράμμισαν και καταδίκασαν το κλείσιμο της “αμαρτωλής” ΕΡΤ, από τον Σαμαρά, με “Σταλινικές μεθόδους”.
Επίσης αναφέρθηκαν στις καταλήψεις δημοσίων κτηρίων από αναρχικά και άλλα περιθωριακά στοιχεία και συγκεκριμένα για την Πάτρα, που ενώ υπάρχει Εισαγγελική παραγγελία για την άμεση εκκένωση του πρώην παραρτήματος του Πανεπιστημίου, οι αρχές ολιγωρούν. Η Χρυσή Αυγή θα αναζητήσει ευθύνες εκεί που αναλογούν.
Η εκδήλωση έκλεισε με τους συναγωνιστές εθνικιστές να ψάλλουν τον Εθνικό μας Ύμνο.


Πάτρα 17 Ιουνίου 2013
 Τ.Ο. ΠΑΤΡΑΣ
ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ