Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

Δελτίο τύπου Τ.Ο. Αιγίου

ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» 
Τ.Ο. ΑΙΓΙΟΥ


ΑΠΑΝΤΗΣΗ  ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Τ.Ο. ΑΙΓΙΟΥ  ΠΡΟΣ ΤΗΝ "ΗΘΟΠΟΙΟ" ΒΟΥΛΕΥΤΗ   Μ. ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ

Δραματική παράσταση έχει μετατραπεί το Αίγιο όπου την πλαισιώνουν αριστεροί ηθοποιοί της προπαγάνδας και της διαφθοράς.

Η δήλωση της Βουλευτού Μαρίας Κανελλοπούλου ξεπερνάει κάθε όριο επιστημονικής φαντασίας. Αρχικά αναφέρθηκε σε ναζιστικές συμμορίες  χωρίς να αιτιολογεί τον όρο αυτό,  επίσης δήλωσε πως συναγωνιστές προκάλεσαν και χτύπησαν μαθητή και ύστερα προκαλέσαμε επεισόδια έξω από τα γραφεία μας.

Αρχικά θα θέλαμε να μας εξηγήσει η εν λόγω Βουλευτής για ποιες συμμορίες μιλάει. Μιλάει για τις συμμορίες και τα τάγματα εφόδου της αριστεράς που προσπάθησαν να σπάσουν τα γραφεία μας  ή για τα  15 αντιεξουσιαστικά στοιχεία τα οποία μαζεύτηκαν έξω από γνωστή καφετέρια στο κέντρο του Αιγίου και πέταγαν τασάκια και ποτήρια προς τους 4 συναγωνιστές μας;

Η  Τ.Ο. ΑΙΓΊΟΥ  θα συμβούλευε την κυρία  Κανελλοπούλου να κάνει μια βόλτα από τις καφετέριες στην Μητροπόλεως για να πάρει την απάντηση της από τους ιδιοκτήτες  και άλλη μια βόλτα προς τα μαγαζιά πλησίον των γραφείων μας για να πάρει την δεύτερη απάντηση της και να σταματήσει μαζί με τις συμμορίες της να παριστάνουν τα θύματα.

Ψεύτικες δηλώσεις που δεν έχουν κανένα αποδεικτικό στοιχείο αλλά βασίζονται σε σενάρια επιστημονικής φαντασίας δεν γίνονται αποδεκτές από τον Ελληνικό Λαό!!!

Τ.Ο. Αιγίου
Αιγιαλέως 62( έναντι ΚΤΕΛ Αιγίου)
Τετάρτη 19:00-21:00
Τηλ. 6986945622