Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

Η άθεη συμμορία του νέου Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων - Κανείς τους δεν έδωσε θρησκευτικό όρκο!

Κανένα πρόβλημα δεν έχει η ανθελληνική και άθεη συμμορία του Σύριζα να καταπατήσει τα ιερά και όσια της Φυλής και του Έθνους.
Οι απάτριδες, οι ανθέλληνες, οι άθεοι - κατά δική τους δήλωση πάντα- έχουν βάλει στόχο να αφελληνίσουν την Πατρίδα μας, να ξεριζώσουν τα ήθη, τα έθιμα και τις παραδόσεις της Ορθοδοξίας μας, να καταστρέψουν κάθε τι ελληνικό.





 Σε μια χώρα που το 97% των Ελλήνων αυτοπροσδιορίζονται ως Χριστιανοί Ορθόδοξοι, η συμμορία του Σύριζα θέλει να επιβάλλει ένα άθεο πολυπολιτισμικό κράτος. Ίσως κάποιοι να πιστεύουν ότι κινδυνολογούμε ή ότι γινόμαστε υπερβολικοί.
Καλούμε λοιπόν οποιονδήποτε να μας απαντήσει για την εν λόγω κίνηση: Πώς ερμηνεύεται στο υπουργικό συμβούλιο - τσίρκο του Σύριζα η τοποθέτηση στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, των Φίλη, Αναγνωστοπούλου, Φωτάκη και Πελεγρίνη, εκ των οποίων ΚΑΝΕΙΣ δεν έδωσε θρησκευτικό όρκο;
Πώς γίνεται αυτοί που είναι πολιτικοί προϊστάμενοι στο υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων να είναι άθεοι; Δεν τα βλέπετε αυτά σεβάσμιοι Ιεράρχες; Γι΄ αυτό λείπει από την Εκκλησία της Ελλάδος ο Μακαριστός Χριστόδουλος...
Χρυσή Αυγή για να ανήκει η Ελλάδα στους Έλληνες!