Τρίτη, 8 Ιανουαρίου 2013

Ομιλία του Συναγωνιστή και Βουλευτή Μ. Αρβανίτη στη Τ.Ο ΑιγίουΜ.ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ : ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΘΥΣΙΑΣ !!!


Με απόλυτη επιτυχία και πλήθος κόσμου  πραγματοποιήθηκε  η συγκέντρωση στα γραφεία μας την Παρασκευή 4 Ιανουαρίου με κεντρικό ομιλητή τον συναγωνιστή βουλευτή ΑΧΑΐΑΣ Μιχαήλ Αρβανίτη με κύριο θέμα  την ανεπιτυχή τρομοκρατική επίθεση που δεχτήκαμε από τα παρακρατικά σκουπίδια την προηγούμενη εβδομάδα. Πέρα από τις θρασύδειλες επιθέσεις δεν σταματούν να μας συκοφαντούν και να παριστάνουν όπως πάντα τα θύματα. 

 Εμείς σαν νόμιμο πολιτικό κόμμα αμυνθήκαμε αρχικά σαν στρατιώτες αλλά από κει και πέρα κινήσαμε κάθε νόμιμη διαδικασία ώστε κάθε θρασύδειλο αντιεξουσιαστικό στοιχείο να το ξανά σκεφτεί  καλύτερα να επιτεθεί σε όποιο  νόμιμο γραφείο του ΛΑΪΚΟΎ ΣΥΝΔΈΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. 

 Επίσης ο συναγωνιστής μας αναφέρθηκε  για το πρόσφατο  περιστατικό με την υπόθεση της Λίστας Λαγκάρντ τονίζοντας και εξηγώντας πως ζήτησε να μην συνεχιστεί η συζήτηση της υπόθεσης από την επιτροπή  αλλά να συσταθεί προανακριτική! Η προπαγάνδα τους δεν έχει τέλος αλλά δεν τους βγαίνει και δεν θα τους βγει ποτέ!  

Δείτε περισσότερα εδώ