Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Εθνικιστική δράση στον Αστακό

Συναγωνιστές μας από την Τοπική Οργάνωση του Νομού Αιτωλοακαρνανίας βρέθηκαν το πρωϊνό της Κυριακής στον Αστακό όπου πραγματοποίησαν διανομή εντύπων και εφημερίδων στον κόσμο που βρισκόνταν στην παραλία της πόλης.
Τα τελευταία γεγονότα με την μεταφορά συλληφθέντων λαθρομεταναστών στον Αστακό , με δύο κρούσματα μέσα σε μια βδομάδα , είχαν φέρει σε ανησυχία τον πληθυσμό του Αστακού.

Τα μέλη μας μοίρασαν στους κατοίκους εφημερίδες κι έντυπο υλικό που αφορούσε τα κρούσματα λαθρομετανάστευσης της περιοχής , έτυχαν άμεσης ανταπόκρισης από τον κόσμο αφού οι περισσότεροι ζητούσαν με ενδιαφέρον να ενημερωθούν για τις δράσεις μας , τις θέσεις και τις απόψεις μας για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε με τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις. Ο ενθουσιασμός πολλών εξ αυτών μας κατέπληξε ενώ μας καλούσαν στις παρέες τους για συζήτηση και γνωριμία.
Είναι γεγονός πλέον ότι ο κόσμος εκδηλώνοντας έντονο ενδιαφέρον ζητά να ενημερωθεί για την Χρυσή Αυγή αφού τα ΜΜΕ των μεγαλοκαναλαρχών και ντιντήδων της κατευθυνόμενης παραπληροφόρισης μας έχουν εκτός πολιτικού χάρτη.
Συνεχίζουμε ακάθεκτοι την ενημέρωση στον κόσμο και πέρα από την τελική μας επικράτηση σε επερχόμενες εκλογές.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - Τ.Ο. ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ