Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Πολυπολιτισμικά δρώμενα : Λαθρομετανάστες στον Αστακό

Πολυπολιτισμικά δρώμενα εν Αιτωλοακαρνανία , μέρος τρίτο.

Σήμερα το πρωϊ στις 7 η ώρα προσάραξε στην παραλία του Αστακού ιστιοφόρο με αμερικανική σημαία το οποίο συνοδευόταν από άνδρες του Λιμενικού Σώματος ενώ έφερε στα αμπάρια του "μπούγιο" από 90 περίπου ασιάτες λαθρομετανάστες.
Σύμφωνα με πληροφορίες από το Λιμενικό , το ιστιοφόρο με τους λαθρομετανάστες έπλεε με πλήρωμα τρεις Ουκρανούς οι οποίοι και συνελήφθησαν στα ανοιχτά με πορεία προς Ιταλία αφού αυτοί φόρτωσαν τους λαθρομετανάστες από τον Μύτικα Αιτωλοακαρνανίας , τους οποίους και προφανώς μετέφερε φορτηγό αυτοκίνητο πιθανότατα από Αθήνα.
Όταν το πλοίο προσάραξε στην παραλία , οι άνδρες του Λιμενικού συγκέντρωσαν τους λαθρομετανάστες σε στάση οκλαδόν μέχρι να λάβουν νεώτερες εντολές για το σημείο που θα τους οδηγήσουν.


Τελικά τους οδήγησαν και τους συγκέντρωσαν από το πρωϊ σε δημοτικό γήπεδο 5 Χ 5 όπου με ισχνή λιμενική φύλαξη παραμένουν μέχρι και την 6 μ.μ. χωρίς να γνωρίζει κανείς τι μέλλει γενέσθαι με τους "εξωτικούς" "επισκέπτες".
Η ήσυχη τοπική κοινωνία του Αστακού αναστατώθηκε με το συμβάν και το γεγονός ότι παραμένουν προσωρινά στην πόλη προκαλεί έντονη ανησυχία αφού η δύναμη του λιμενικού που τους φυλάσσει είναι μικρή για να προλάβει τυχόν ανεξέλεγκτες καταστάσεις με εν δυνάμει εγκληματικές κι εξαθλιωμένες μάζες όπως αυτές των ασιατών λαθρομεταναστών.
Άλλωστε είναι το τρίτο κατά σειρά κρούσμα λαθροϋποδοχής στον Αστακό μέσα σε ένα χρόνο ενώ αυξήθηκαν κατακόρυφα τα κρούσματα αυτά κατά μήκος της ακτογραμμής της Δυτικής Ελλάδας.

Το δόγμα της συνθήκης Δουβλίνο 2 , "είσοδος ελευθέρας , απαγορεύεται το εξέρχεσθε" καλά κρατεί.
Με τα χρήματα του Ελληνικού Λαού διενεργούνται στα δυτικά μας "επιτυχημένες" επιχειρήσεις "πισογυρίσματος" εξαθλιωμένων λαθρομαζών στην χώρα μας που κατάντησε μια χώρα - λαθροϋποδοχέας και λαθροανάχωμα για την Ευρώπη ενώ τον αντίστοιχο ζήλο στα ανατολικά μας σύνορα μπορείτε για μια ακόμη φορά να τον βρείτε στα αζήτητα.
Ο Ελληνικός Λαός , αυτός ο γελασμένος μα κοιμώμενος γίγαντας , πρέπει να πάρει επιτέλους σοβαρές αποφάσεις και να επενδύσει ΕΘΝΙΚΑ με την ψήφο του στις ερχόμενες εκλογές στηρίζοντας το μόνο κόμμα που τον στηρίζει ενάντια στην πολυπολιτισμική λαίλαπα των νεοταξιτών κι εθνοφοβικών κυβερνώντων.


Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ -