Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

"Κόσμος" της Πάτρας: Αναρχικοί - Χρυσή Αυγή... το ίδιο μαγαζί!

Ένα αρκετά διεισδυτικό άρθρο από τον κ. Κ. Φλαμή δημοσιεύθηκε στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας «Κόσμος», όσον αφορά τη δράση της Χρυσής Αυγής, στην Πάτρα. Το παραθέτουμε παρακάτω, για όσους δεν προμηθεύτηκαν την – πάντα έγκυρη – τοπική εφημερίδα.

Κλικ για μεγέθυνση

Πρώτα απ’ όλα θα θέλαμε να καταγγείλουμε το γεγονός ότι στην αρχή του ιδιότυπου αυτού αφιερώματος, αναφερόμαστε ως «ομάδα». Η Χρυσή Αυγή δεν αποτελεί "ομάδα", πόσο μάλλον σαν τις παρακρατικές συμμορίες των αναρχικών με τις οποίες συγκρίνεται, αλλά νόμιμο πολιτικό κόμμα το οποίο κατέβηκε στις δύο τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις και σύντομα θα συμμετάσχει στις δημοτικές εκλογές της Αθήνας. Θεωρούμε πως αυτή η διαστρέβλωση της πραγματικότητας είναι εκ του πονηρού και έχει ως στόχο τη δαιμονοποίηση του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος.

Εν συνεχεία, δεν καταλαβαίνουμε γιατί ο αρθρογράφος κάνει λες και ανακάλυψε την Αμερική. Ως εθνικιστές, πιστεύουμε πως ζούμε υπό σιωνιστική κατοχή, με τους αναρχικούς να αποτελούν το μακρύ χέρι της εξουσίας, μέσω του οποίου η άρχουσα τάξη, επιβάλλει τα όσα δε μπορεί με τον τακτικό της στρατό, δηλαδή την ΕΛ.ΑΣ. και τα δικαστήρια.
4. Εκείνο που κάνει το σοφό Ηγεμόνα και τον καλό στρατιώτη ικανούς να καταφέρουν χτυπήματα, να κατακτούν και να πετυχαίνουν πράγματα που ούτε να πλησιάσουν μπορούν οι κοινοί άνθρωποι, είναι η πρόγνωση.
5. Τώρα, αυτή η πρόγνωση δεν είναι δυνατό να βγει από τα πνεύματα. Δεν είναι δυνατό να αποκτηθεί επαγωγικά από την πείρα, ούτε με κάποιο συμπερασματικό συλλογισμό.
6. Η γνώση των διαθέσεων (των προθέσεων) του εχθρού μπορεί να αποκτηθεί μόνο από άλλους άντρες.

SUN ZU, Η τέχνη του πολέμου, ΚΕΦΑΛΑΙΟ 13ο – Η χρήση των κατασκόπων

Τα δίκτυα πληροφόρησης στις τάξεις του εχθρού δεν είναι μοντέρνα τακτική, αλλά αρχαιότατη. Για ποιο λόγο λοιπόν, να είναι τόσο πρωτοφανές να εφαρμόζουμε παρόμοιους τρόπους μάχης; Ως γνωστόν, δε διαθέτουμε ακόμα τα νούμερα τα οποία θα μας επιτρέψουν μια μετωπική σύγκρουση με το προδοτικό κράτος ή την ταχύτητα για να προλάβουμε τους παρακρατικούς ανθέλληνες, αναρχικούς. Οπότε μια τέτοια κίνηση ήταν επιβεβλημένη εκ μέρους μας.
Στο σημείο αυτό, κάποιος μπορεί να αναρωτηθεί: «Μα γιατί υπαινίσσεστε ότι έχετε κατασκόπους στο χώρο των αναρχικών, δε φοβάστε μην αποκαλυφθούν τώρα;».
Η απάντηση είναι πανεύκολη: «Αν μπορούν ας τους βρούνε και μέχρι να το κάνουν αυτό, θα έχουν γίνει τόσο "μύλος" που τα οφέλη θα είναι υπερπολλαπλάσια για εμάς, έναντι της απώλειας μιας πηγής πληροφόρησης».
Είμαστε παντού, κ. Φλαμή και λοιποί ενδιαφερόμενοι, καιρός να το μάθετε. Τα αυγά του φιδιού έχουν εκκολαφθεί προ πολλού και έχουν μεταμφιεστεί σε πρόβατα, βελάζοντας ανάμεσά σας, καιροφυλακτώντας για να κάνουν τη ζημιά.

Πυρήνας Πάτρας

Υ.Γ. Αφού οι αναρχικοί βγάλανε το Φλαμή ως αστυνομικό, εμείς ως "συγκοινωνούν δοχείο" τον βγάζουμε σε έκδοση δαιμόνιου Ντέντεκτιβ!