Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

ΑΣ ΞΕΦΟΡΤΩΘΟΥΟΜΕ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΔΥΝΑΣΤΗ, ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ


Σήμερα ο Εβραίος παγκόσμιος δυνάστης, έδειξε τα δόντια του και δε δίστασε να δολοφονήσει μέλη ανθρωπιστικής αποστολής βοήθειας. Δεν είναι η πρώτη φορά που εγκληματεί με τέτοιο θρασύ τρόπο, αλλά πρέπει να φροντίσουμε να είναι από τις τελευταίες!
Το κράτος του Ισραήλ δεν είναι "ναζιστικό" όπως θα ακούσετε να λένε πολλοί τώρα, έτσι ώστε να αποπροσανατολιστούν τα πλήθη. Το αντίθετο, είναι ΑΝΤΙναζιστικό και ΑΝΤΙφασιστικό! Αυτό είναι άλλωστε το "ήθος" των επί γης αντιρατσιστών, αντιφασιστών και λοιπών σκουπιδιών. Δυστυχώς δεν έχουν το μονοπώλιο οι Ιουδαίοι.
Άξια πνευματικά τέκνα του Ισραήλ ήταν και οι επιβαίνοντες στο "ελληνικό" πλοιάριο, για αυτό και δεν τους άγγιξαν οι δολοφόνοι Σιωνιστές.
ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΑΚΤΙΒΙΣΤΕΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΕΧΤΗΚΑΝ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ, ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΟΠΛΟΥΣ ΚΟΜΜΑΝΤΟ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΤΗΣ ΗΡΩΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΞΗΣ, ΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ
Όσο για τα εν Ελλάδι, κεκαλυμμένα ή μη φερέφωνα του Σιωνισμού (το ΠΑΣΟΚ και το ΛΑΟΣ ανήκουν στη δεύτερη κατηγορία πλέον), να ξέρουν ότι η ώρα τους έρχεται...

Και ένα σχετικό βίντεο ως επίλογος, το οποίο εκφράζει και τις δικές μας απόψεις επί του ζητήματος: