Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2009

Η πρακτική επαλήθευση του όρου «εβραιομπολσεβικισμός»

Λάβαμε το παρακάτω εύστοχο κείμενο με e-mail και το δημοσιεύουμε αυτούσιο. Ευχαριστούμε το συναγωνιστή και πρέπει να δηλώσουμε προς τρίτους, ότι δε συμφωνούμε απαραίτητα με όλα όσα γράφει.


Στο πάνω μέρος της οδού Αγ. Νικολάου (στην αρχή της 25ης Μαρτίου) προς πλατεία Αγ. Γεωργίου, υπάρχουν οι γνωστοί μεγάλοι τοίχοι στους οποίους συχνά πυκνά, αριστεροί και αναρχικοί γράφουν ογκώδη συνθήματα ποικίλου περιεχομένου. Η περιοχή ίσως και να προτιμείται για τον επιπλέον λόγο, ότι βρίσκεται κοντά στα «επαναστατικά» μεζεδοπωλεία της περιοχής, οπότε οι επαναστάτες των ρακόμελων και του μπάφου, δε χρειάζεται να περπατήσουν πολύ, έτσι ώστε να γράψουν ότι μ*λ*κία τους έρθει, πάνω στη μαστούρα και τη μέθη.
Στους τοίχους αυτούς, πριν περίπου δυο βδομάδες, εμφανίστηκε ένα μυστήριο «μήνυμα», αλλά όχι από τους συνήθεις ύποπτους.
Συγκεκριμένα είχε τρία σύμβολα, ένα σφυροδρέπανο, μια σβάστικα και ένα εβραϊκό αστέρι (του Δαβίδ). Δεν είναι επί του παρόντος, να σχολιασθεί το νόημα (;) του αρχικού «συνθήματος» (η ψυχιατρική δε βρίσκεται στους τομείς των ενδιαφερόντων μου), αλλά οφείλω να αναφέρω την «επέμβαση» που έκαναν οι Αριστεροί (ή Αναρχικοί;) σε αυτό.


Μετά από μια ημέρα περίπου, έσβησαν τη σβάστικα με λευκή μπογιά, αφήνοντας τα υπόλοιπα δύο σύμβολα, όπως βλέπετε παραπάνω. Καλά, θα πείτε, λογικό και αναμενόμενο να σβήσουν το σύμβολο των «κακών ναζί», το σύμβολο του Εβραϊσμού και του Σιωνισμού, αυτοί που είναι ενάντια στις θρησκείες και τους «Σιωνιστές δολοφόνους», γιατί δεν το έσβησαν άραγε;
Το ερώτημα φυσικά, είναι ρητορικό, διότι η αυτονόητη απάντηση είναι πως, μόνο στα λόγια εχθρεύονται τις θρησκείες και το Σιωνισμό. Ή για να είμαι πιο ακριβής, από τις θρησκείες, ως ανθέλληνες, εχθρεύονται μονάχα το Χριστιανισμό διότι επικρατεί στον Ελλαδικό χώρο.

Δε διανοούνται επ’ ουδενί, να βεβηλώσουν κάποιο τζαμί ή συναγωγή, διότι εκτός των άλλων, τότε μπορεί να μη φύγουν ζωντανοί. Όταν μάλιστα, κατά τις περσινές σφαγές στην κατεχόμενη Παλαιστίνη, είχαν οργανώσει μια πορεία διαμαρτυρίας στο Βόλο και κατά τη διάρκεια αυτής είχαν γραφτεί ορισμένα – αντικειμενικά κόσμια – συνθήματα στους τοίχους του περίβολου της συναγωγής, με υπογραφή «Αντιεξουσιαστική Κίνηση», τα κεντρικά της «Κίνησης», καταδίκασαν την ενέργεια ως «επικίνδυνη ηλιθιότητα»! Αυτά για τους αναρχικούς, σύμφωνα με τα λεγόμενα των οποίων, «οι απόψεις αυτές είναι ξεκάθαρα εκτός και ενάντια» σε αυτούς. Είναι όσο ενάντια στις θρησκείες και τις σφαγές των Ιουδαίων, όσο τους επιτρέπουν τα αφεντικά και οι καθοδηγητές τους. Όταν παρασύρεται κανένας τους, από τη γενικότερη φρασεολογία τους, όπως έγινε τότε στο Βόλο, φροντίζουν να του ξεκαθαρίσουν γρήγορα το πώς έχει η κατάσταση.

Οι ομογάλακτοι των παραπάνω, οι αριστεροί, είναι λίγο πιο αστείοι. Από τη μία έχουμε το ΚΚΕ, το οποίο ιδρύθηκε από τον «Έλληνα» εβραίο Αβραάμ Μπεναρόγια και στελεχωνόταν αρχικά, σχεδόν αποκλειστικά, από εβραίους Σιωνιστές της Θεσσαλονίκης. Τις τελευταίες δεκαετίες, βέβαια, έχει κρατήσει μια σχετικά συνεπή αντιαμερικανική και αντισιωνιστική στάση, αλλά ας όψεται η «μαμά Ρωσία» η οποία είχε συμφέροντα στην περιοχή.
Από την άλλη, έχουμε το ΣΥΡΙΖΑ, για το οποίο ότι και να πει κανείς είναι λίγο. Συνιστά το κόμμα με μακράν τα περισσότερα εύσημα του Ισραήλ, με πρωτοκαθεδρία στην καταπολέμηση «αντισημιτισμού» (ήτοι ότι δεν αρέσει στους Εβραίους) και μέλη που φροντίζουν για την προώθηση της διδασκαλίας του «Ολοκαυτώματος», στα νηπιαγωγεία (!).
Στην εξωκοινοβουλευτική Αριστερά, όπως θα περίμενε κανείς, τα πράγματα είναι ακόμα πιο ξεκάθαρα. Εκεί συναντά κανείς από τροτσκιστικό κόμμα με εβραίο αρχηγό (ΕΕΚ), μέχρι κομματικά στελέχη τα οποία είναι παράλληλα μέλη σε ανοιχτά ανθελληνικές οργανώσεις όπως το ΕΠΣΕ, η Αντιεθνικιστική Κίνηση κ.α. (οργανώσεις – δορυφόροι, του Κεντρικού Ισραηλίτικου Συμβουλίου στην Ελλάδα). Μην ξεχάσω και τους αρθογράφους του γνωστού «Ιού» της Ελευθεροτυπίας, υβριστή του εθνικισμού και των ιερών της Πατρίδος μας.

Στο καθ’ αυτό, θρησκευτικό πάλι ζήτημα, οι παραπάνω είναι ακόμα πιο γελοίοι και το απέδειξαν περίτρανα το καλοκαίρι, όταν ενώ υποκινούσαν εξεγέρσεις μουσουλμάνων λαθρομεταναστών. Τότε, οι ίδιοι οι μουσουλμάνοι – καθώς και όλος ο κόσμος – αναρωτιόντουσαν γιατί οι διάφοροι αριστεριστές τους βοηθούσαν να διαδηλώσουν για το Ισλάμ, ως… άθεοι. Σε άλλες εποχές, είχαν το ρόλο του Εφιάλτη, ο οποίος μισούσε την πατρίδα του, προδίδοντας για χρήματα. Τώρα και τούτοι εδώ, το ίδιο ουσιαστικά κάνουν, απλά το έχουν ιδεολογικοποιήσει λίγο το θέμα και για αυτό αντιφάσκουν.Αυτά πιο «θεωρητικά», τα οποία ίσως να μην έχει δυνατότητα να γνωρίζει ο πολύς κόσμος ο οποίος δεν ασχολείται ιδιαίτερα με το πολιτικό γίγνεσθαι. Ευτυχώς, όμως οι τύποι αυτοί, φροντίζουν να αποτυπώσουν το ιδεολογικό τους στίγμα και να το μεταδώσουν σε όλους τους πολίτες της Πάτρας. Τους ευχαριστώ, προσωπικά, για τη «διευκρίνιση» που κάνανε. Διότι, δεν είναι πρέπον να βρίσκεται η σβάστικα, ή το Γαμμάδιον επί το ελληνικότερο, ανάμεσα στο σφυροδρέπανο και το σύμβολο του Σιωνισμού. Ούτε και επιτρεπτό, να παρομοιασθεί ο Εθνικοσοσιαλισμός, με τις αρχαιοελληνικές του ρίζες, με εγκληματίες… Εβραιομπολσεβίκους!


Στέλιος Β., Πάτρα