Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2009

Ενοχλεί το «Έλληνας γεννιέσαι, δε γίνεσαι» τους "προοδευτικούς" δημοσιογράφους

Έντονη ήταν η δραστηριότητα των Συναγωνιστών της Χρυσής Αυγής σε όλη την επικράτεια, επ’ ευκαιρίας της Εθνικής επετείου. Σε αντίθεση με τις διάφορες κραυγές των ανθελλήνων, οι Έλληνες Εθνικιστές τιμούν και αγωνίζονται για την Εθνική Μνήμη.

Στην Πάτρα, οι δράσεις των συναγωνιστών καλύφθηκαν αυθημερόν, από το σύνολο των τηλεοπτικών σταθμών.
Και… οι αντιδράσεις

Το τοπικό περιοδικό "The Best", σε ρεπορτάζ στην ηλεκτρονική του έκδοση, αναφέρει πως «Η "Χρυσή Αυγή" γέμισε με φέιγ βολάν την Πάτρα», τα οποία παρακάτω χαρακτηρίζει ως «εμετικά». Μας έδωσαν λοιπόν να καταλάβουμε σε ποιες ιδεολογικές γραμμές θα κινηθεί το νέο έντυπο χαρακτηρίζοντας ως "εμετικές", αυτονόητες αλήθειες. Στην πραγματικότητα εμετικοί είναι οι ίδιοι και οι εργοδότες τους, των οποίων το θράσος κατάφερε να ξεπεράσει τα όποια "κωλύματα" δημιουργεί η χθεσινή επέτειος, ξερνώντας τον ανθελληνικό τους οχετό.
Εν πάση περιπτώσει, η είδηση καλύφθηκε και από την ειδησεογραφική ιστοσελίδα του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου «zougla.gr», η οποία αν και χρησιμοποιούσε ως πηγή το πατρινό περιοδικό, αναφέρει πιο "προσεκτικά" τα παρακάτω:

«Με τα γνωστά εθνοσοσιαλιστικά συνθήματα της Χρυσής Αυγής
ξύπνησε χθες το πρωί η Πάτρα. Σε πολλά σημεία της πόλης υποστηρικτές της ακροδεξιάς φασιστικής οργάνωσης πέταξαν φέιγ βολάν με το σύνθημα “Έλληνας γεννιέσαι, δεν γίνεσαι”.
Δεν είναι η πρώτη φορά που η Χρυσή Αυγή, παραμονές μιας εθνικής επετείου, θέλει να κάνει αισθητή την παρουσία της στην περιοχή. Το ίδιο είχε συμβεί και την παραμονή της 25ης Μαρτίου.
»