Τετάρτη 11 Μαρτίου 2009

Το «σκουρόχρωμο διαμάντι» του Καρατζαφέρη στην Ηλεία

Τέλη Φεβρουαρίου και ο πρόεδρος του κόμματος της «Ρήξης» και της «Ανατροπής», μας έκανε την τιμή και επισκέφτηκε το νομό μας με κεντρικό του αίτημα να αποτελεί, το «ΟΧΙ στις πρόωρες εκλογές», αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά το πόσο «ρηξικέλευθος» είναι. Προς το παρών, δε θα θέλαμε να ασχοληθούμε περαιτέρω με την κωμικοτραγική περίπτωση του ΛΑ.Ο.Σ. – χαρακτηριστικού παραδείγματος πολιτικού οπορτουνισμού και φορέα εκφυλισμού πατριωτών με αγνά και ανιδιοτελή αισθήματα – αλλά εν προκειμένω με μια φωτογραφία από τα παρασκήνια της περιοδείας του κ. Καρατζαφέρη.


Θα σε πάρω μαζί μου να δει ο Τσίπρας τι όμορφο σκουρόχρωμο διαμάντι έχουμε εμείς στο ΛΑ.Ο.Σ.” ~ Γ. Καρατζαφέρης 2009

Τον βλέπουμε λοιπόν, να ποζάρει γεμάτος χαρά με μία αλλόφυλη, κυρία εκ Σρι Λάνκας (!) ορμώμενη, εν ονόματι Αΐσα Ροντρίγκεζ, η οποία τελεί χρέη «μέλους» της περιβόητης «αντιρατσιστικής επιτροπής» του ΛΑ.Ο.Σ.. Μάλιστα, όπως μας πληροφορεί ο τοπικός τύπος (εφημερίδα «Πρώτη», Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου ’09), τη συγκεκριμένη την κουβαλά παντού στις εξορμήσεις του, υπερηφανευόμενος πως έχει και αυτός ένα «σκουρόχρωμο διαμάντι» όπως και ο Τσίπρας!
Εμείς, να του ευχηθούμε καλή επιτυχία στην επιτροπή του, με το καλό να συσπειρώσει πολλούς λαθρομετανάστες στο κόμμα του, πάντα «για το καλό της Πατρίδος»! (ποιας πατρίδας ακριβώς άραγε; )
Πιστεύουμε επίσης, πως στον άτυπο αυτό διαγωνισμό με τον πρόεδρο του Συνασπισμού, θα αναδειχθεί νικητής, μιας και έχει αποδειχθεί πολύ περισσότερο ασυνεπής από ότι ο ροζουλί ανταγωνιστής του, οπότε θα σταματήσει να κουράζει και την κοπέλα τραβολογώντας την παντού, στην προσπάθειά του να δώσει πιστοποιητικά «αντιρατσιστικοφροσύνης» στα νεοταξικά αφεντικά του.
Τέλος, θα θέλαμε να θέσουμε ένα, περισσότερο, ρητορικό ερώτημα, στους ψηφοφόρους του ΛΑ.Ο.Σ.: Στην κοινωνία που ονειρεύεστε, όταν όλους «θα σας ενώνει η Ελλάς», τέτοιοι θέλετε να είναι οι συμπατριώτες σας;

Πυρήνας Ηλείας