Τρίτη 24 Μαρτίου 2009

Αλληλεγγύη στο Σταύρο Καρεφυλλάκη, θύμα της ασυδοσίας του αναρχικού παρακράτους

Ως Περιφερειακή Οργάνωση Χρυσής Αυγής Νοτιοδυτικής Ελλάδος, θα θέλαμε να δηλώσουμε την αμέριστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη μας, στο Σταύρο Καρεφυλλάκη, μέλος Κ.Ε. της Χρυσής Αυγής, ο οποίος έχει βρεθεί στο στόχαστρο της παρακρατικής ιστοσελίδας “Indymedia” επειδή είχε το «θράσος» να βγει και να δηλώσει περήφανα, επώνυμα και δημόσια τις ιδέες και τις πολιτικές του θέσεις.

Ο συναγωνιστής Σταύρος τελικά, κατέθεσε μήνυση ενάντια στο συγκεκριμένο κρατικοδίαιτο τρομοκρατικό ιστότοπο, για την εξέλιξη της οποίας θα σας κρατήσουμε ενήμερους.
Καταγγέλλουμε, την υποκρισία του κράτους και της «Δίωξης» Ηλεκτρονικού Εγκλήματος η οποία τελευταία δηλώνει την υποστήριξή της (!) στους αναρχικούς και ελπίζουμε να καταδειχτεί στα μάτια όλων, συντελώντας στην περαιτέρω αποκάλυψη του βρώμικου ρόλου των αναρχικών και της συνεργασίας τους με το καθεστώς. Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει πως το πρόβλημα στην παρανομία δεν έχει να κάνει με την αυστηρότητα των νόμων, τους οποίους φέρεται να επιθυμεί να κάνει αυστηρότερους η κυβέρνηση (με την απαγόρευση της «κουκούλας» σε διαδηλώσεις κλπ), αλλά έγκειται στην ίδια τη φύση του κατεστημένου το οποίο προωθεί την αναρχική τρομοκρατία, έτσι ώστε να βρει πάτημα για να επιτείνει την καταδυνάστευση του λαού και τον πνευματικό ευνουχισμό του, ποινικοποιώντας ουσιαστικά τη διαμαρτυρία για τα πραγματικά προβλήματα που ταλανίζουν την κοινωνία.

Η στοχοποίηση πολιτών και ιδιαιτέρως όσων αντιστέκονται εμπράκτως ενάντια στην τυραννική Νέα Τάξη, αποτελεί μια μεγάλη ευκαιρία να κατανοήσει ακόμα και ο πιο «νομιμόφρων» πολίτης, το μεγάλο ΨΕΜΑ της «ελευθερίας της γνώμης» και της υποτιθέμενης προστασίας της μέσω των νέων μέτρων το οποίο του πλασάρει η αστική δημοκρατία, στην προσπάθειά της να «χρυσώσει το χάπι» μέσα στη σαπίλα που επικρατεί.

Εν κατακλείδι, αφού πέραν πάσης αμφιβολίας το κράτος τηρεί δύο μέτρα και δύο σταθμά, όσον αφορά την τήρηση της κείμενης νομοθεσίας, τους προτείνουμε να αλλάξουν την ονομασία της αρμόδιας υπηρεσίας στο πιο δόκιμο… «Υποκίνηση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος»!