Πέμπτη, 5 Μαρτίου 2009

Δελτίο Τύπου Πυρήνα Πάτρας για τα επεισόδια της Καθαράς Δευτέρας

Πάτρα, 05/03/09

Δελτίο Τύπου, Περιφερειακής Οργάνωσης «Χρυσής Αυγής» Νοτιοδυτικής Ελλάδος – Πυρήνα Πάτρας

Τι έχεις Πάτρα; Τι είχα πάντα!

Καθαρά Δευτέρα και ο απόηχος του Καρναβαλιού, επικαλύφθηκε από τα επεισόδια στα οποία πρωταγωνίστησαν οι λαθρομετανάστες του παράνομου καταυλισμού της οδού Ευρώτα. Ευτυχώς αυτά, δεν άφησαν την πολύχρωμη πανήγυρη που στήνεται κάθε χρόνο, να δράσει ως προσωρινό αναλγητικό για τα χρόνια προβλήματα, τα οποία ταλανίζουν την Πάτρα, αλλά και ολόκληρη την Πατρίδα μας, αποπροσανατολίζοντας τον άμεσα θιγόμενο Λαό μας.

Σοκαριστήκαμε, από την υποκριτική έκπληξη των διάφορων «καλοθελητών», με τον – απόλυτα αναμενόμενο βάσει της κρατικής απάθειας – σοβαρό τραυματισμό ανήλικου Αφγανού από φορτηγό, μετά την πτώση του από προπορευόμενο φορτηγό στο οποίο προσπαθούσε να επιβιβαστεί ενώ ήταν εν κινήσει. Σοκ ωστόσο, προκαλεί και το γεγονός πως ο οδηγός που ενεπλάκη στο παραπάνω ατύχημα, διώκεται για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση!

Έπειτα, γίναμε μάρτυρες της εκδικητικής μανίας των Αφγανών, οι οποίοι επιτίθονταν τυφλά με δολοφονικές διαθέσεις, σε οποιονδήποτε διερχόμενο και προέβησαν σε πάρα πολλές δαπανηρές καταστροφές. Εδώ θα θέλαμε να αναρωτηθούμε, εάν ο κ. Εισαγγελέας διατάξει κάποια έρευνα για τους ηθικούς αυτουργούς της όλης υπόθεσης, οι οποίοι δεν είναι άλλοι παρά οι φορείς της τοπικής και νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης, καθώς και η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας η οποία έχει καταργήσει τα σύνορα, κατ’ επιταγή των συμφερόντων Ε.Ε. – Πλουτοκρατίας, εις βάρος των Ελλήνων!

Τέλος, καταγγέλλουμε ως συκοφαντικά και ψευδή, τα διάφορα δημοσιεύματα, τα οποία κάνουν λόγο για πρόκληση (!) επεισοδίων από Χρυσαυγίτες. Απορίας άξια αποτελεί, η ευκολία με την οποία μας «αναγνωρίζουν» σε σχεδόν οποιαδήποτε ποινικά κολάσιμη πράξη τελείται, με σκοπό να στιγματίσουν και να ποινικοποιήσουν τον πολιτικό μας αγώνα. Αφετέρου εξίσου παράξενες έως προσβλητικές, θεωρούμε τις «καταγγελίες» - μέχρι και από θεσμικά πρόσωπα – περί της ύπαρξής μας ανάμεσα σε συγκεντρωμένους. Θα θέλαμε να τους υπενθυμίσουμε, πως ο Λαϊκός Σύνδεσμος – «Χρυσή Αυγή» είναι ένας νόμιμος πολιτικός σχηματισμός, ο οποίος μάλιστα κατέρχεται στις προσεχείς Ευρωεκλογές. Να μη λησμονούν ότι, οι Χρυσαυγίτες είναι ΚΑΙ αυτοί πολίτες της Πάτρας συνεπώς έχουν το δικαίωμα να συγκεντρώνονται όποτε και με όποιους επιθυμούν, όσο και εάν αυτό δεν αρέσει σε κάποιους.

Εν κατακλείδι να τονίσουμε πως ήμασταν και θα είμαστε αλληλέγγυοι στους Πατρινούς συμπολίτες μας, οι οποίοι μάχονται υπερασπιζόμενοι τις ζωές και περιουσίες τους, δίπλα και ανάμεσά τους, ενάντια στην επικίνδυνη πολιτική «προκλητικής αδιαφορίας» του προδοτικού αυτού κράτους!